Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
happy single vrouw
25 december 2019

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Kerstmis. Dé tijd van het jaar om gezellig samen te zijn met je familie, vrienden én geliefde. Ook de single ontkomt er niet aan. Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen die elkaar dierbaar zijn, hebben we toch 5 goede redenen gevonden om blij te zijn dat je single bent met de feestdagen!

1. Bij Kerstmis en Oud & Nieuw horen natuurlijk cadeautjes en als je een partner hebt moet je natuurlijk op zoek naar het ultieme cadeau. Gelukkig blijft jou deze helse zoektocht bespaard.. Als single man mag je trouwens dubbel zo gelukkig zijn dat je geen partner hebt want een geslaagd cadeautje vinden voor een vrouw is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Je blijft als extra bonus ook nog eens verschoond van gênante vragen van lingerieverkoopsters ;-).

2. Natuurlijk is ook je bankrekening je ontzettend dankbaar dat jij (nog) single bent. Je hoeft je bonus of 13e maand namelijk niet uit te geven aan cadeautjes voor je geliefde maar lekker aan jezelf! December is single verwenmaand!

3. Ga je uit eten of schuif je bij familie of vrienden aan tafel? Je kunt eten wat je wilt zonder dat iemand daar wat ‘van vindt’. Geen partner die met gefronste wenkbrauwen naar je kijkt als je een extra voorgerecht, dessert of alle chocolaatjes opeet.. en je je broek niet meer dicht krijgt. Zalig!

4. Met de feestdagen wordt er doorgaans een glaasje of twee extra van het een of ander extra genuttigd. Jij hebt gelukkig geen last van gênante ontmoetingen of ontboezemingen tussen je kersverse partner en je (aangeschoten) familieleden. Zelf kun je ook best een glaasje extra nemen, je wordt toch niet gecontroleerd. Last but not least, wanneer je single bent hoef je je dit jaar ook geen zorgen te maken over een ontmoeting met je schoonfamilie.

5. Andere leuke singles gespot op het kerstfeest van het werk of tijdens een gezellig (singles)feest met oudjaar? Grijp je kans en flirt er lustig op los. Je bent ten slotte single en vrij om te dansen en sjansen wie je maar wilt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe het zit met huidhonger

Wat niet meer in woorden kan worden gezegd en verstaan, wordt...

Hoe hou je het alleen zijn vol?

Je goed voelen als je alleen bent, kan best lastig zijn....

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie