happy single vrouw

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Kerstmis. Dé tijd van het jaar om gezellig samen te zijn met je familie, vrienden én geliefde. Ook de single ontkomt er niet aan. Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen die elkaar dierbaar zijn, hebben we toch 5 goede redenen gevonden om blij te zijn dat je single bent met de feestdagen!

1. Bij Kerstmis en Oud & Nieuw horen natuurlijk cadeautjes en als je een partner hebt moet je natuurlijk op zoek naar het ultieme cadeau. Gelukkig blijft jou deze helse zoektocht bespaard.. Als single man mag je trouwens dubbel zo gelukkig zijn dat je geen partner hebt want een geslaagd cadeautje vinden voor een vrouw is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Je blijft als extra bonus ook nog eens verschoond van gênante vragen van lingerieverkoopsters ;-).

2. Natuurlijk is ook je bankrekening je ontzettend dankbaar dat jij (nog) single bent. Je hoeft je bonus of 13e maand namelijk niet uit te geven aan cadeautjes voor je geliefde maar lekker aan jezelf! December is single verwenmaand!

3. Ga je uit eten of schuif je bij familie of vrienden aan tafel? Je kunt eten wat je wilt zonder dat iemand daar wat ‘van vindt’. Geen partner die met gefronste wenkbrauwen naar je kijkt als je een extra voorgerecht, dessert of alle chocolaatjes opeet.. en je je broek niet meer dicht krijgt. Zalig!

4. Met de feestdagen wordt er doorgaans een glaasje of twee extra van het een of ander extra genuttigd. Jij hebt gelukkig geen last van gênante ontmoetingen of ontboezemingen tussen je kersverse partner en je (aangeschoten) familieleden. Zelf kun je ook best een glaasje extra nemen, je wordt toch niet gecontroleerd. Last but not least, wanneer je single bent hoef je je dit jaar ook geen zorgen te maken over een ontmoeting met je schoonfamilie.

5. Andere leuke singles gespot op het kerstfeest van het werk of tijdens een gezellig (singles)feest met oudjaar? Grijp je kans en flirt er lustig op los. Je bent ten slotte single en vrij om te dansen en sjansen wie je maar wilt!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.