Parijs romantiek

Single mannen daten het liefst in Parijs

Eerste date in de planning? Doe gek en reis eens af naar Parijs! Nederlandse mannelijke singles zien de Franse hoofdstad namelijk als dé perfecte buitenlandse bestemming voor een eerste date. Vrouwen denken daar heel anders over…

Eiffeltoren versus Rome

De meeste dames willen iets anders dan een romantisch diner voor twee met uitzicht op de Eiffeltoren. Uit onderzoek van Lexa onder 10.000 Europese singles blijkt dat zij eerder warmlopen voor een afspraakje in Rome of Londen.

Vrijgezelle lovers

De heren denken dat de beste vrijgezelle lovers uit Spanje, Duitsland en Zweden komen. De vrouwelijke single danst het liefst de flamenco met een temperamentvolle Spanjaard of eet een verse gelato (ijsje) met een Italiaanse lover.

Vakantielief

Overigens heeft ongeveer de helft van alle Nederlanders weleens een vakantieliefde gehad. 85% van hen gelooft zelfs dat deze zomerdate ook wel eens de ware zou kunnen zijn.

Vlam

Nederlandse singles blijken in tegenstelling tot de rest van de Europeanen veel vaker thuis te blijven tijdens de zomer. Dat terwijl ruim 9 op de 10 (93%) aangeeft dat zij door thuis te blijven niet die leuke date gaan vinden. Maar wat is dan de ideale manier om leuke mensen te ontmoeten? Dit zijn volgens de Nederlandse singles de beste vakanties om een nieuwe vlam te vinden:

1) Single (parent) vakantie – 42%

2) Strandvakantie – 41%

3) Georganiseerde groepsvakantie – 39%

4) Citytrip naar buitenlandse hoofdstad – 30%

5) All inclusive vakantie – 26%

Bron: Telegraaf  / Lexa

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam