Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
werkende moeder
8 mei 2018

Single mama op Moederdag: tips

Het is alweer bijna Moederdag. Ook jij denkt vast aan het ‘traditionele’ ontbijt op bed met verse arbeiden jus d ’Orange, heel veel knuffels en een zelfgemaakt cadeautje van je spruit. Maar het grootste cadeau is natuurlijk tijd met elkaar doorbrengen. Trek er daarom op deze Moederdag lekker op uit je met de kinderen.

Herinneringen maken

Liefde voor je moeder (en voor je kinderen) heeft niets te maken met het kopen van dure cadeaus maar alles met oprechte aandacht voor elkaar en tijd met elkaar doorbrengen. Samen plezier maken en beleven is het leukste dat er is! Een dagje erop uit schept fijne herinneringen voor jou én je kids. Maak herinneringen waar je met een glimlach op terug kunt kijken.

Alleenstaande mama

Wanneer je nog niet zo lang gescheiden bent van de vader van je kinderen is iets ondernemen voor allemaal een goed idee. Niet alleen voor de kinderen omdat ze dit keer zonder papa erbij Moederdag vieren, maar ook voor jezelf. Alles is anders na zo’n breuk. Ook of misschien wel zelfs Moederdag. Waar je ex de kinderen doorgaans een handje hielp met het uitzoeken van een grappig cadeautje of het voorbereiden van je ontbijtje op bed sta je er nu alleen voor. Maak daarom een bijzondere dag van Moederdag!

Om er een speciale Moederdag van te maken een paar tips voor jou & de kinderen:

Weinig geld en kleine kinderen: een bezoekje aan de kinderboerderij met een lekker ijsje, een zelfgemaakte picknick en op de fiets op zoek naar het mooiste plekje aan het park, in het bos, of aan zee. Een tent bouwen in de tuin en daar jullie zelfgemaakte Moederdag-taartjes opeten? Met weinig middelen kun je er een memorabele Moederdag van maken.

Iets meer te besteden en ook iets grotere kinderen? Dan kun je denken aan een dagje naar een bijzondere expositie of museum, de Efteling, dierentuin of Sixflags. Maar ook een kaartmiddag of spelletjes marathon kan in de smaak vallen. Doldwaze avonturen beleven met je kinderen vinden ze super leuk!

Rollen omdraaien

Voel je er weinig voor om je kids net na jullie scheiding voor een leuke Moederdag te laten zorgen?  Draai de rollen dan om. Verwen hen eens met een super lekker ontbijtje, en maak er ‘kinderdag’ van. Als je het écht niet kunt opbrengen dan kan je altijd nog besluiten jullie moeder/kinderdag op een ander moment te vieren. Zeg gewoon eerlijk tegen je kinderen dat je niet lekker in je vel zit, je hoofd er nu niet zo naar staat en er graag op een ander moment een speciale dag van wil maken. Misschien wel tijdens jullie eerste eenoudervakantie deze zomer. Samen met andere alleenstaande ouders voel je je een stuk minder alleen en kwetsbaar.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Hoe sterk is jouw (prille) relatie?

Er zijn bepaalde situaties die zullen testen hoe sterk je relatie...

Voordelige uitjes met de kids tijdens de zomervakantie

We hebben 5 eenvoudige, soms gratis en voordelige uitjes voor de...

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Beter niet scheiden wanneer je kinderen hebt?

Je vermoedt dat het gras bij de buren groener is, of...

Speeddaten: met deze tips maak je er top dates van!

Wil je weleens een leuke date night beleven? Ga dan eens...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!