lachen goed voor gezondheid

Single? Let’s Party!

We zitten alweer halverwege de week, dus nog even volhouden en dan breekt het weekend weer aan! Zin om van de bank af te komen? Met de voetjes van de vloer of liever gezellig aan de borrel op vrijdag? Wij geven je even een overzicht van de lekkerste single party’s.

Vrijdagavond

Vrijdagavond onderuitgezakt op de bank na een drukken werkweek? Kan heerlijk zijn natuurlijk, maar bruis je nog van de energie, dan is het de moeite waard om hier naar toe te gaan:

Speeddaten voor eind twintigers en dertigers kan op vrijdagvond in Arnhem! Lekker een avondje uit, hapje, drankje en natuurlijk heel veel nieuwe mensen ontmoeten; gezellig! 

Liever relaxed aan de vrijdagavond borrel met andere leuke singles? Ga dan naar Utrecht. Er wordt ook ‘gematcht’ dus wie weet.. 

Zin in een super gaaf popconcert? Dat kan want Counting Cross speelt in de HMH vrijdag! 

Zaterdagavond

Zaterdagavond is de uitgaansavond bij uitstek. Bijgekomen van alle drukte, huis aan kant, boodschappen gedaan en dan… lekker erop uit!

Wil je eens heel wat anders beleven? Ga dan eens een avondje griezelen…. dat kan met NMLK op zaterdagavond! 

Ook als je in het zuiden van het land woont valt er op zaterdagavond wat spannends te beleven. Wat dacht je van een avondje speeddaten in Maastricht? Voor singles van eind twintig tot eind dertig.

De single van 40plus, 50plus en 60plus komt ook aan zijn of haar trekken en wel op zaterdagavond in Dordrecht. Daar is een singlefeest met muziek uit de seventies! 

Zondagavond  & andere locaties

Zit er niets voor je bij,  wil je liever uit op zondag of is het allemaal  te ver van waar jij woont? Check dan snel de agenda van Singlessite want er zijn nog veel meer leuke events, single party’s en speeddate avonden te vinden op talrijke plaatsen in Nederland. Het wordt vast en zeker weer een heerlijk weekend!

PS. Alvast plannen maken voor de feestdagen? Kijk dan hier voor je leukste kerst uitjes!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.