We zitten alweer halverwege de week, dus nog even volhouden en dan breekt het weekend weer aan! Zin om van de bank af te komen? Met de voetjes van de vloer of liever gezellig aan de borrel op vrijdag? Wij geven je even een overzicht van de lekkerste single party’s.

Vrijdagavond

Vrijdagavond onderuitgezakt op de bank na een drukken werkweek? Kan heerlijk zijn natuurlijk, maar bruis je nog van de energie, dan is het de moeite waard om hier naar toe te gaan:

Speeddaten voor eind twintigers en dertigers kan op vrijdagvond in Arnhem! Lekker een avondje uit, hapje, drankje en natuurlijk heel veel nieuwe mensen ontmoeten; gezellig! 

Liever relaxed aan de vrijdagavond borrel met andere leuke singles? Ga dan naar Utrecht. Er wordt ook ‘gematcht’ dus wie weet.. 

Zin in een super gaaf popconcert? Dat kan want Counting Cross speelt in de HMH vrijdag! 

Zaterdagavond

Zaterdagavond is de uitgaansavond bij uitstek. Bijgekomen van alle drukte, huis aan kant, boodschappen gedaan en dan… lekker erop uit!

Wil je eens heel wat anders beleven? Ga dan eens een avondje griezelen…. dat kan met NMLK op zaterdagavond! 

Ook als je in het zuiden van het land woont valt er op zaterdagavond wat spannends te beleven. Wat dacht je van een avondje speeddaten in Maastricht? Voor singles van eind twintig tot eind dertig.

De single van 40plus, 50plus en 60plus komt ook aan zijn of haar trekken en wel op zaterdagavond in Dordrecht. Daar is een singlefeest met muziek uit de seventies! 

Zondagavond  & andere locaties

Zit er niets voor je bij,  wil je liever uit op zondag of is het allemaal  te ver van waar jij woont? Check dan snel de agenda van Singlessite want er zijn nog veel meer leuke events, single party’s en speeddate avonden te vinden op talrijke plaatsen in Nederland. Het wordt vast en zeker weer een heerlijk weekend!

PS. Alvast plannen maken voor de feestdagen? Kijk dan hier voor je leukste kerst uitjes!