Single krijgt liefst bloemen van stille aanbidder

Op Valentijnsdag verwend worden door een stille aanbidder is voor vele singles een stiekeme fantasie. Tweederde krijgt op de dag van de liefde het liefst een mooie bos rozen. Ook een romantische ansichtkaart of ouderwetse liefdesbrief scoren hoog. Dat blijkt uit een online enquête van Singlessite.nl onder ruim 500 singles.

Teken van liefde
Valentijnsdag doet niet ieder hartje sneller kloppen. Toch kijkt maar liefst een kwart van de singles echt uit naar deze dag. De verwachtingen zijn niet al te hoog gespannen want slechts 4 procent van hen denkt daadwerkelijk iets te krijgen. Van alle mogelijke liefdescadeautjes ontvangen ze het liefst een bos rozen, romantische kaart of liefdesbrief. Het minst blij worden ze van chocolade, boek, CD, of iets praktisch voor in huis.

De wens is de vader van de gedachte, want bij nog eens 48 procent is er de stille hoop op een onverwacht teken van liefde. Zelf neemt 25 procent van de geënquêteerde singles het initiatief om iets speciaals te regelen voor de man of vrouw die hen vlinders in de buik bezorgt.

Cupido
Ondanks het commerciële gehalte van Valentijnsdag vindt de helft van de ondervraagden 14 februari een leuke, romantische dag. Het verlangen dat cupido zal toeslaan is misschien niet reëel maar wel degelijk aanwezig. Meer dan de helft maakt het overigens niets uit of ze op deze dag alleenstaand zijn of een partner hebben. Ze zijn van mening dat de dag van de liefde zowel voor singles als voor koppels een speciale is.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!