Single is ontrouw aan eigen leefstijl

Wat is dat toch met die jong “volwassenen”die de 25 jaar gepasseerd zijn? Ze voelen zich op vroege leeftijd al volwassen maar hun puberale gedrag geeft juist het omgekeerde weer. Nederland telt niet voor niks 2,5 miljoen singles. Op www.singlesstad.nl kun je een kijkje nemen in het leven van de vrijgevochten single.

Lang doorstuderen, jobhoppen, feestje hier, vakantie daar, om nog maar te zwijgen over liefde, sex en relaties. Rond hun dertigste pas echt nadenken over een serieuze relatie en eventueel een gezin. Eerst tijd voor ik, dan tijd voor jou. De beweegredenen voor singles zijn erg uiteenlopend maar met één gemeenschappelijk doel: zelfontwikkeling. Maar de maatschappij heeft haar steentje bijgedragen aan deze ontwikkeling. De consument wordt dagelijks overladen met informatie en de mogelijkheid dit te verwerken is er niet door de continue stroom hiervan. Speeddaten, reizen, feesten, studies, alles wordt, in meervoud, speciaal georganiseerd voor de grote groep singles.

En toch missen singles iets, verraadt hun wispelturigheid. Continu zijn ze op zoek naar een uitdaging, zowel in werk als relationele sfeer. De ene dag nog verliefd en nadenken over samenwonen, geeft geen garantie dat je de andere dag alweer uitgekeken en op zoek bent naar iets of iemand anders. Maar wat doe je in de tussentijd? Je bent alleen, wilt graag contact, maar bij je vrienden en familie kun en wil je niet alles kwijt.

Daar heeft Singlesstad handig op ingespeeld. Op Singlesstad kun je als alleenstaande, vrijgezel, single of in-between-relationships, terecht. Je baas is bijvoorbeeld wel erg geïnteresseerd, vrienden blijven maar dates regelen, ouders zijn té vaak té benieuwd naar je liefdesleven of je hebt een leuk nieuwtje. Op Singlesstad heb jij de mogelijkheid om advies te vragen, je mening te delen of om gewoon je hart te luchten. En om de singles extra te motiveren heeft Singlesstad een wedstrijd opgezet.

Als je voor 17 mei inschrijft op Singlesstad en een verhaal instuurt ding je mee voor een leuke prijs (of stuur je verhaal op naar info@singlesstad.nl). De winnaar wordt overigens mede bepaald door de lezers en bezoekers van Singlesstad. Via Singlesstad.nl en Singlesstad Facebook kan er worden gestemd op de verhalen. Dus met hulp van je vrienden maak je nog meer kans op de prijs.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?