Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
van date naar soa
18 oktober 2008

Single in de maak

Het is vaak moeilijk om het besluit te nemen een punt achter je relatie te zetten. Je houdt veel van hem en het is je beste vriend, maar diep van binnen weet je dat er enkele dingen zijn die hoogstwaarschijnlijk nooit meer goed zullen komen. Misschien omdat jullie teveel verschillen, de vlindertjes al heel snel weer verdwenen waren of misschien wel omdat jullie relatie is veranderd in een vriendschap. Wat zijn de tekenen van een relatie zonder toekomst?

Vijf tekenen van een relatie zonder toekomst:

1. Doe ik lekker niet!
Geen complimentjes of lieve woordjes meer. Het lijkt allemaal maar te veel moeite te kosten of het voelt simpelweg onnatuurlijk aan. Ook in bed is het niet meer wat het geweest is, als jullie al in bed belanden, want ook dat kost moeite tegenwoordig. Frustraties, boosheid en teleurstellingen kunnen er voor zorgen dat je last krijgt van dit soort dingen. Uit principe…: niet lief zijn, hem verleiden of verwennen. Je hebt het al eens geprobeerd, maar je krijgt er niets voor terug.

2. Onoplosbare problemen
Niets is erger dan onderwerpen die maar herhaald blijven worden omdat jullie er niet samen uitkomen. Iedere keer gaat het weer over hetzelfde onderwerp en je partner heeft ook geen flauw idee hoe het op te lossen is. Het is bijna alsof hij weigert om er ook maar iets aan te doen. Soms denken ze dat we het leuk vinden dat wij altijd maar alles onthouden en dan expres oude koeien uit de sloot gaan halen. Dacht het ff niet! Maar dan moeten zij er maar een keer wat aan doen! Relaties die een flinke onopgeloste oude-koeien-lijst hebben, zullen er uiteindelijk aan onderdoor gaan en met een andere, dan in het begin verwachtte, afloop eindigen.

3. Hij kan zich niet gedragen
Er zijn gewoon bepaalde dingen in een relatie die je niet kan en mag accepteren. Denk bijvoorbeeld aan je vertrouwen schaden, vreemdgaan of agressief gedrag. Op het moment dat zoiets gebeurt en je vervolgens een mogelijk excuus verzint voor wat er is gebeurd, dan is einde in zicht. Je bent dan namelijk niet meer bereid om te kijken naar de kern van die problemen en wat er mis is met je relatie. Je mannetje hoort gewoon niet aan een (of meer) van dit soort ‘activiteiten’ te doen. Doet hij dat wel, dan is hij het niet waard om bij jou te zijn.

4. Alleen maar negativiteit
Als een relatie alleen maar voor spanningen, stress, frustraties en een ongelukkig gevoel zorgt, is het tijd om je relatie vaarwel te zeggen. Een gezonde relatie bestaat uit plezier, veel liefde, blijheid en een heel gelukkig gevoel. Zodra al die dingen wegebben en je weet dat het eigenlijk niet meer terug zal komen, kan je beter je eigen weg opgaan.

5. Een ander luisterend oor
Als je niet langer je persoonlijk gevoelens, problemen, maar ook leuke dingen deelt met je partner, maar met misschien wel een mannelijke collega of vriend, dan zit er iets goed mis. Alsof je niets meer aan elkaar te melden hebt, of wel, maar dat dan liever deelt met iemand anders. Op een gegeven moment gaan jullie je eigen leventje leiden en verandert de relatie meer in een vriendschap. Kies lekker voor jezelf en zoek een nieuwe uitdaging op! Er zwemmen genoeg andere vissen in de zee!

Zoals er altijd wordt gezegd: ‘op ieder potje past een dekseltje’! Het is moeilijk om je relatie gedag te zeggen en weer lekker single te zijn, al helemaal als je een lange relatie hebt gehad en lief en leed met elkaar hebt gedeeld. Toch is het beter om aan jezelf te denken en te accepteren dat het echt niet langer zo door kan gaan. Het is even k**, maar je komt er echt wel weer bovenop! Zo’n single leventje is ook lang zo slecht nog niet!

Bron: Toostylish

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Liefdes-voornemens voor singles in het nieuwe jaar

Ben jij als single het nieuwe jaar ingegaan en wil je...

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

Te veel bliepjes op de smartphone

Het hoge bezit leidt tot een veelvuldig gebruik van de smartphone....

Deze 7 lessen maken je wijzer over relaties

Heel veel mensen dromen van een liefde voor altijd; en toch...

De do’s en don’ts van een LAT relatie

Living Apart Together: wél een relatie, maar niét samenwonen. Hoe maak...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie