Het nieuwe jaar is aangebroken en ook jij kijkt ook vast reikhalzend uit naar dit jaar je te bieden heeft op het gebied van de liefde. Als single je kansen op het ontmoeten van je nieuwe lover vergroten? Ga eens op reis!

Verliefd op vakantie

Zoals we allemaal wel weten, op vakantie worden we sneller verliefd. Weg van alle dagelijkse beslommeringen, geen werk, mooie omgeving, lekker weer, compleet ontspannen, dat is de ideale setting om die vlinders in je buik alle ruimte te geven. We hebben allemaal wel levendige herinneringen aan die ene fantastische vakantieliefde. Helaas is dit meestal geen lang leven beschoren. Eenmaal thuis verwatert het contact. De afstand is letterlijk te groot om te overbruggen en na wat mails en skype sessies houden we het voor gezien en gaan we over tot de orde van de dag.

Met je potentiële liefde op reis

Het wordt een ander verhaal wanneer je op reis gaat met allemaal singles die net als jij zin hebben in een nieuw avontuur, open staan voor andere contacten, ervaringen en het erg fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Interessante bijkomstigheid, ze zijn net als jij in deze fase van hun leven alleen en… doorgaans ook in meer of mindere mate actief op zoek naar een nieuwe levenspartner. Wanneer je met een singlereis meegaat vergroot je je kansen in de liefde dus aanzienlijk. Het feit dat iedereen vrijgezel is, ver weg van huis, in een niet alledaagse omgeving en los van alle dagelijkse beslommeringen maakt dat er veel sneller wat opbloeit dan in het gewone leven.

Sneller verliefd

Het contrast tussen elkaar ontmoeten via een datingsite en opeens 1 op 1 tegenover elkaar zit of tijdens een ontspannen vakantie in gezelschap van anderen is ook nogal fors. Een ding is zeker, jullie hebben al één gedeelde passie en dat is reizen! Ander voordeel is dat je jouw potentiële liefde niet hoeft achter te laten in het vakantieland, maar gewoon met je mee naar huis reist. Alle ingrediënten voor een opbloeiende, nieuwe relatie zijn aanwezig, en met de afstanden in Nederland valt er qua ontmoetingsmogelijkheden altijd wel een mouw aan te passen. In tegenstelling tot een eerste date die doorgaans een paar uurtjes duurt, breng je op reis  dagen of weken in elkaars gezelschap door. Je leert elkaar niet alleen anders, maar ook veel beter kennen. Niet opgedirkt tijdens een avondje uit, maar op zijn puurst.

Singlereizen voor iedereen

Ben je nog nooit met een groepsreis voor singles mee geweest? Dan is dit het moment om de koe bij de horens te vatten! Vakanties voor singles zijn er in alle soorten maten, voor iedere leeftijd en met verschillende bestemmingen. Kies een reis die bij je past en laat je verrassen!