singles ontmoeten

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt Sanne de Groot, oprichtster van SizzL. Denk aan daten met een spelletje jenga, een flirty scrabble of een kletspot met allerlei leuke vragen. De focus ligt niet zozeer op per se de ware moeten vinden, maar meer op gewoon een gezellige avond waarbij je leuke mensen ontmoet. Mocht je de ware ontmoeten, dan is dat natuurlijk wel mooi meegenomen.

Klaar met swipen

Sanne, al jarenlang vrijgezel en inmiddels wel een single-expert te noemen, is klaar met swipen op datingapps. Speeddaten vindt ze suf en te geforceerd, maar het concept vindt ze wel interessant: in real life meerdere dates op 1 avond. Je weet gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt en of er een klik met iemand is. Handig. Na wat inspiratie te hebben gezien in Londen, heeft ze een eigen draai aan speeddate-events gegeven. En zo is SizzL ontstaan.

Verrassend leuk

Afgelopen 18 december was de pilotavond in Utrecht. Binnen 3 weken was het event al uitverkocht. 20 singles hebben met elkaar gedate onder het genot van drankje, een spelletje jenga en een kletspot. De reacties waren enthousiast en positief, waaronder Sergio: “Ik dacht, ik probeer eens een keertje wat anders. Was dat online daten ook wel een beetje zat. En moet zeggen, het is verrassend leuk”.

Place to be voor singles

Op het Instagramaccount ‘sizzldatingevents’ zijn ook allerlei leuke datetips, weetjes en hotspots te vinden. Oftewel, Sizzl is de place to be voor singles die ready to mingle zijn.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.