singles ontmoeten

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt Sanne de Groot, oprichtster van SizzL. Denk aan daten met een spelletje jenga, een flirty scrabble of een kletspot met allerlei leuke vragen. De focus ligt niet zozeer op per se de ware moeten vinden, maar meer op gewoon een gezellige avond waarbij je leuke mensen ontmoet. Mocht je de ware ontmoeten, dan is dat natuurlijk wel mooi meegenomen.

Klaar met swipen

Sanne, al jarenlang vrijgezel en inmiddels wel een single-expert te noemen, is klaar met swipen op datingapps. Speeddaten vindt ze suf en te geforceerd, maar het concept vindt ze wel interessant: in real life meerdere dates op 1 avond. Je weet gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt en of er een klik met iemand is. Handig. Na wat inspiratie te hebben gezien in Londen, heeft ze een eigen draai aan speeddate-events gegeven. En zo is SizzL ontstaan.

Verrassend leuk

Afgelopen 18 december was de pilotavond in Utrecht. Binnen 3 weken was het event al uitverkocht. 20 singles hebben met elkaar gedate onder het genot van drankje, een spelletje jenga en een kletspot. De reacties waren enthousiast en positief, waaronder Sergio: “Ik dacht, ik probeer eens een keertje wat anders. Was dat online daten ook wel een beetje zat. En moet zeggen, het is verrassend leuk”.

Place to be voor singles

Op het Instagramaccount ‘sizzldatingevents’ zijn ook allerlei leuke datetips, weetjes en hotspots te vinden. Oftewel, Sizzl is de place to be voor singles die ready to mingle zijn.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?