onmisbare tips single reizen

Single en op reis? Onmisbare tips!

Je bent single en je wilt op reis. Groot gelijk heb je want niks zo heerlijk als genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu alleen erop uit trekt of met een groepsreis vertrekt, er valt heel wat te lezen over singlereizen. Om je het makkelijk te maken hebben we de beste vijf artikelen over single reizen voor je op een rij gezet!

Singlereizen voor beginners

Tja, uit vrije wil of gedumpt, je bent (weer) single en een ontspannende vakantie lonkt! Nog nooit met een singlereis mee geweest? Geen nood want na het lezen van deze handleiding kan je inpakken en wegwezen!  

Leeftijd singlereizen

Of je nu 25, 38, 49 of 55 bent, voor iedere leeftijd zijn er voldoende vakantiemogelijkheden. Om door de bomen het bos nog een beetje te zien hebben we de mogelijkheden per leeftijdscategorie voor je opgesomd.

Vooroordelen singlevakanties

Ja, ja denk je bij het lezen van dit artikel. Ik weet helemaal nog niet of zo’n singlereis iets voor mij is. Want.. Al jouw bezwaren en drempels nemen we onder de loep en lichten we toe zodat je met een relaxed gevoel op vakantie kunt.

Vakantieliefde

Singlereizen zijn geen datingvakanties, laten we daar maar meteen duidelijk over zijn. Het doel is genieten van een prachtige reis of vakantie met gelijkgestemde mensen, singles in jouw geval. Natuurlijk is het ook een beetje de kat op het spek binden, want in een mooie omgeving zonder zorgen aan je hoofd kan de vonk natuurlijk zomaar overslaan. Wil jij weten hoe je die kans kunt vergroten? Even lezen…  

Reiswijzer

We begrijpen best dat kiezen uit al dat reisaanbod nog niet zo eenvoudig is als het lijkt. Daarom heeft Single2Travel sinds een aantal jaar de single reiswijzer in het leven geroepen. Door middel van vijf korte vragen ontdek je welke reisorganisatie er bij jou en jouw reiswensen past. De juiste vakantie zoeken en boeken is daarmee stukken simpeler geworden!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!