onmisbare tips single reizen

Single en op reis? Onmisbare tips!

Je bent single en je wilt op reis. Groot gelijk heb je want niks zo heerlijk als genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu alleen erop uit trekt of met een groepsreis vertrekt, er valt heel wat te lezen over singlereizen. Om je het makkelijk te maken hebben we de beste vijf artikelen over single reizen voor je op een rij gezet!

Singlereizen voor beginners

Tja, uit vrije wil of gedumpt, je bent (weer) single en een ontspannende vakantie lonkt! Nog nooit met een singlereis mee geweest? Geen nood want na het lezen van deze handleiding kan je inpakken en wegwezen!  

Leeftijd singlereizen

Of je nu 25, 38, 49 of 55 bent, voor iedere leeftijd zijn er voldoende vakantiemogelijkheden. Om door de bomen het bos nog een beetje te zien hebben we de mogelijkheden per leeftijdscategorie voor je opgesomd.

Vooroordelen singlevakanties

Ja, ja denk je bij het lezen van dit artikel. Ik weet helemaal nog niet of zo’n singlereis iets voor mij is. Want.. Al jouw bezwaren en drempels nemen we onder de loep en lichten we toe zodat je met een relaxed gevoel op vakantie kunt.

Vakantieliefde

Singlereizen zijn geen datingvakanties, laten we daar maar meteen duidelijk over zijn. Het doel is genieten van een prachtige reis of vakantie met gelijkgestemde mensen, singles in jouw geval. Natuurlijk is het ook een beetje de kat op het spek binden, want in een mooie omgeving zonder zorgen aan je hoofd kan de vonk natuurlijk zomaar overslaan. Wil jij weten hoe je die kans kunt vergroten? Even lezen…  

Reiswijzer

We begrijpen best dat kiezen uit al dat reisaanbod nog niet zo eenvoudig is als het lijkt. Daarom heeft Single2Travel sinds een aantal jaar de single reiswijzer in het leven geroepen. Door middel van vijf korte vragen ontdek je welke reisorganisatie er bij jou en jouw reiswensen past. De juiste vakantie zoeken en boeken is daarmee stukken simpeler geworden!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!