Single en gelukkig? Ja, dat kan!

Het is avond. Je hebt een lange dag gehad en stapt je bedje in. Je kussen is zacht, het deken omhelst je precies op de manier waarop je het zou willen. Je bent slaperig en doet je ogen dicht.. en dan sluipt ineens dezelfde gedachte die je bijna elke avond hebt weer binnen: ‘Het zou wel fijn zijn om iemand te hebben waar ik nu lekker mee kon kroelen..’

Voor de meeste singles is dit een herkenbare situatie. Het feit dat je geen partner hebt lijkt helaas veel momenten voor je te bederven. Het is dan ook niet gek om je af te vragen of het überhaupt wel mogelijk is om een volmaakt en gelukkig leven te leiden als vrijgezel. Wij zijn hier om je te vertellen dat dat zeker kan en dat je helemaal geen partner nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn. Hier zijn een aantal tips om je opweg te helpen. 

Zorg voor je uiterlijk 

Voor veel singles is het gebruikelijk om wat minder tijd en aandacht in het uiterlijk te steken. Naast je office crush of de knappe buurman, is er namelijk geen specifiek persoon voor wie je er extra verzorgd uit wilt zien. Toch is het, juist als vrijgezel, extra belangrijk om goed voor je uiterlijk te zorgen. Als je er verzorgd en mooi uitziet, zit je ook lekkerder in je vel. Deze zelfvertrouwen straalt ook echt van je af! Dus bij deze dames; zorg goed voor je haar en huid, investeer in leuke outfits en lak zo nu en dan je nagels in een mooie kleur. En mannen; ga regelmatig naar de kapper, zorg goed voor een goede hygiëne en investeer ook eens in leuke onderbroeken heren!

Ga leuke dingen doen

Wacht niet totdat je de liefde van je leven hebt ontmoet om van allerlei leuke dingen te doen. Je kunt prima alleen op vakantie of uit eten. Zorg ervoor dat je regelmatig leuke dingen doet met jezelf of met vrienden en familie, om jezelf eraan te herinneren dat er zoveel moois is in het leven. Het hoeft ook zeker niet duur of groot te zijn, zolang je er maar plezier uit haalt. Loop bijvoorbeeld even naar de ijsboer en trakteer jezelf op een lekker ijsje, of investeer in een nieuw setje boxershorts heren. Je verdient het!

Laat je niet gek maken door sociale media

Sociale media speelt een grote rol in de huidige dating en relatie cultuur. Op vrijwel ieder platform worden ‘gelukkige’ relaties in je gezicht gedrukt. Maar laat je niet gek maken, want vaak is dit niets meer dan een poppenshow. Lang niet alle relaties die je voorbij ziet komen zijn relaties waar je in zou willen zitten. Op sociale media wordt alles tenslotte opgepoetst en worden alleen de mooie kanten van een relatie getoond. Dit is echter niet de realiteit, en dat weet je zelf ook. Het is echter lastig om je niet gek te laten maken door de oh-zo-gelukkige stelletjes op Instagram, dus wees hier ook alert op. Ontvolg de accounts die jou alleen maar een slecht gevoel geven en verminder over het algemeen de hoeveelheid tijd die je spendeert op sociale media. 

Investeer in vriendschappen

Liefde komt in allerlei vormen, soorten en maten. Dat je op romantisch vlak geen of weinig liefde ervaart, betekent niet dat je niet geliefd bent. Vriendschappen vormen hele mooie bronnen van liefde, en veel mensen zouden zelfs zeggen dat platonische liefde beter is dan romantische liefde. Als vrijgezel is het extra belangrijk om te investeren in vriendschappen, zodat je gelukkig, gezond en geliefd het leven doorgaat. Romantische liefde gaat bij veel mensen in de loop van de tijd voorbij, terwijl platonische liefde vaak levenslang is. 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

De 5 grootste voordelen van een mediator scheiding
By Redactie ·
7 juni 2023

De 5 grootste voordelen van een mediator scheiding

Verlichtingstips voor een romantische avond thuis
By Redactie ·
10 mei 2023

Verlichtingstips voor een romantische avond thuis

Zo kies je de juiste lingerie voor een date
By danny@db-online-marketing.nl ·
23 maart 2023

Zo kies je de juiste lingerie voor een date

Zo maak je een goede indruk op datingapps
By danny@db-online-marketing.nl ·
17 februari 2023

Zo maak je een goede indruk op datingapps

Single? Zo ben of word jij financieel zelfstandig!
By Redactie ·
16 februari 2023

Single? Zo ben of word jij financieel zelfstandig!

3 manieren om daten weer leuk te maken
By danny@db-online-marketing.nl ·
8 februari 2023

3 manieren om daten weer leuk te maken