willie test womanizer

Single deelt bed het liefst met Chantal Janzen en Jeroen Spitzenberger

Ook de single verschanst zich wekelijks voor de buis om de verwikkelingen in de populaire serie Divorce te volgen. Online magazine Singlessite.nl vroeg hen daarom met welke acteur of actrice ze wel eens een beschuitje zouden willen eten.

Nachtje

De mannen kiezen massaal voor Chantal Janzen, gevolgd door Carly Wijs. Op de derde plaats eindigt actrice Katja Herbers. De meeste vrouwen fantaseren over seks met Jeroen Spitzenberger. Dirk Zeelenberg  komt op een tweede plaats. Verrassend genoeg kiest de single vrouw Waldemar Torenstra  als laatste voor een intiem beschuitje.

Echtscheiding

Omdat de serie over het wel en wee van drie onlangs gescheiden mannen gaat kreeg de single ook de vraag voorgeschoteld voor wie ze, mits wel in een relatie, een echtscheiding zouden overwegen. Het is de single kennelijk om het even want de resulteer zijn exact dezelfde.

Bij de mannen:

1.       Chantal Janzen

2.       Carly Wijs

3.       Katja Herbers

Bij de vrouwen:

1.       Jeroen Spitzenberger

2.       Dirk Zeelenberg

3.       Waldemar Torenstra

Aan dit onderzoek deden 800 singles mee waarvan 40% man en 60% vrouw.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.