tentoonstelling

Single cultuurliefhebbers gezocht voor blind date in museum

Zoals gisteren aangekondigd: in februari komt het legendarische programma Blind Date opnieuw op televisie, maar voor wie liever op date gaat met wat minder poeha, is er een alternatief. MuseumPASSmusées organiseert voor Valentijn namelijk blind dates in vijf musea verspreid over het hele land.

10 singles

Op 16 februari openen het MAS in Antwerpen, KANAL – Centre Pompidou in Brussel, het mim in Brussel, het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve en het Kasteel van Seneffe de deuren voor 10 singles.

https://www.instagram.com/p/Bs5wqExnIuF/?utm_source=ig_embed

Hoe deelnemen?

Wil je kans maken op een dromerige date in je favoriete museum? Geef online je voorkeuren door, dan wordt er een geschikte match gezocht. Tien winnaars worden gelukkig gemaakt met een ideale partner en een gezellige date op een unieke locatie. De uitverkorenen genieten samen van een drankje aangeboden door het museum en gaan bovendien naar huis met een goodiebag… en wie weet ook met vlinders in de buik? Deelnemen aan de wedstrijd kan via deze site!

Het ideale valentijnscadeau

Heb je al een lief? Geen probleem, de museumpas an sich is het ideale valentijnsgeschenk. Voor 50 euro heb je een jaar lang toegang tot meer dan 130 musea in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Meer informatie: www.museumpas.be.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.