Op vrijdag 28 november aanstaande is er voor singles de tweede editie van het Single City feest. Single City feest is ongedwongen, verrassend, met goede muziek en heeft telkens een andere wereldse stijl en bijpassende elementen. Het tweede feest staat volledig in het teken van Dubai, want waar anders dan in ‘Definitely Dubai’ ontmoet je leuke singles tijdens een perfecte avond uit.

Tweede singles event in Apeldoorn

Single City feest is vorig jaar voor het eerst in Apeldoorn gegeven. De organisatie is in handen van Marian Krook-Lievestro, eigenares van Stralend Middelpunt. Het idee ontstond begin 2013, toen drie single vriendinnen gingen eten bij Marian en haar man. Ze vonden dat er te weinig originele en ongedwongen mogelijkheden waren om andere singles in Apeldoorn en omgeving te ontmoeten. Ook de mannelijke single vrienden deelden die mening. Allemaal leuke mensen met een vaste vriendenkring, goede baan en een prima leven. Marian Krook-Lievestro: “Al snel ontstond het idee voor een feest, maar wel met een bijzondere invulling. Elk feest krijgt daarom een ander werelds thema en heeft een aantal verrassende elementen.”

Single City Dubai

De keuze voor het tweede thema was eenvoudig. Marian: “Dubai is de nieuwste ‘place to be’. Het is exotisch, trendy, vriendelijk, groots en toch sfeervol. Traditie en toekomst ontmoeten elkaar hier, in glamour style en in oases van rust. In Dubai verveel je je nooit.  Je kunt je er in je eentje prima vermaken en tegelijkertijd ontmoet je gemakkelijk leuke nieuwe mensen. Dat is ook de sfeer van Single City Dubai. Elke single is van harte welkom, zowel alleen als met andere single vrienden of vriendinnen. We hebben leuke Dubai style elementen, exotische hapjes en lekkere muziek van DJ Feike. Daarmee is er voor elk wat wils en leer je snel andere mensen kennen.”

Praktisch

Single City feest vindt plaats in dè hippe hotspot van Apeldoorn, Het Stadscafé en biedt ruimte aan ongeveer 125 leuke singles. De entreeprijs is € 12,50 via de site tot vrijdag 28 november 15 uur en € 17,50 tijdens het feest bij de kassa aan de deur. Dit is inclusief welkomstdrankje, hapje, garderobe en verrassing.

Winnaars:

De winnaars van de gratis kaarten zijn: Annemarie de Wolf en Eline.