geluk is een keuze
28 March 2015

Single blijven tot je dertigste: 11 redenen

Een relatie, het lijkt allemaal zo ideaal. We doen nogal wat moeite om die ware te vinden. Ben je nog geen dertig? Geen paniek dan, want we geven je een paar uitstekende redenen om voorlopig gewoon nog even lekker single te blijven.

1. Je spaart geld
Een partner is niet goed voor je bankrekening. Je koopt iets voor Kerstmis, verjaardag, Valentijn. Je geeft dus meer geld uit dan wanneer je single bent.

2. Profiteer van het uitgaansleven
Als twintiger moet je volop profiteren van het uitgaansleven. Geniet ervan, want je zal nog de rest van je leven naar Netflix vanaf de bank kijken met je lief.

3. Je hebt geen extra afwas
Het idee alleen al dat je moet afwassen zorgt er toch voor dat je elke dag uit eten zou willen gaan. Wel, met een partner verdubbelt die afwas.

4. Je mag nog fouten maken
Als twintiger kom je nog weg met fouten. Hoeveel onder ons weten eigenlijk wat ze echt willen in het leven als twintiger? Je kan je niet settelen voor je voor jezelf weet wat je wilt bereiken.

5. Veel reizen
Profiteer ervan om zoveel mogelijk op reis te gaan. Later wordt het minder makkelijk als er eenmaal kinderen zijn. Reizen is een geweldige ervaring. Doe het wanneer je kan zodat je later geen spijt hebt van iets dat je niet gedaan hebt.

6. Zelfstandig omgaan met de echte wereld 
Je kunt niet eeuwig blijven leven als een student. Het echte leven is soms een strijd, maar het lukt je wel om zelf je mannetje te staan. En alleen door het leven kunnen gaan, maakt later ook een betere partner van je.

7. Uittesten
Je weet pas wat je favoriete koekje is wanneer je ze allemaal geproefd hebt. We bedoelen daar niet mee dat je met iedereen zomaar het bed moeten induiken, maar wel dat je moet daten voor je weet hoe je ideale partner er moet uitzien en welk karakter het beste bij je past.

8. Eerste date is leuk
Als je vrijgezel bent, weet je wat we bedoelen. Je kunt zoveel eerste dates hebben als je wilt. Die zijn meestal het leukste.

9. Niemand laat een scheet in je bed
Je bed is van jou alleen. Niemand die je stoort tijdens je nachtrust, of nog erger: een onaangename geur verspreidt in de slaapkamer.

10. Je kunt doen wat je wilt
Je mag nooit vergeten hoe kostbaar vrije tijd is. En gewoon kunnen doen wat jij wilt, is een luxe. Als je een relatie hebt, zullen er vaak compromissen gezocht moeten worden.

11. Een hele kast voor jou alleen
Je kleren kunnen hangen en liggen waar je wilt. Je hebt plaats genoeg om al je spullen op te bergen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe word je een Happy Single? 19 tips

Sommige mensen zijn van nature gelukkig alleen. Maar voor anderen is...

Liefdesexpert Ketelaar: vergeet de kroeg, ontdek de datingsite!

Liefdesexpert Carla praat ons bij over daten en de liefde vinden...

Dit is dé reden waarom de allerleukste vrouwen single zijn tijdens de feestdagen

Misschien word je inmiddels stapelgek van de vraag, ‘Waar blijft jouw...

Redenen waarom single zijn zo erg nog niet is

Elke dag worden we ermee geconfronteerd dat het hebben van een...

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig?...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie