datingapps testen

Simpel en oppervlakkig daten met Tinder

Met Tinder wordt online daten steeds makkelijker, maar ook meer oppervlakkig. De populaire app maakt het vinden van singles in jouw buurt enorm makkelijk. The New York Times noemt de app zeer verslavend en The Huffington Post spreekt over ‘tinderen’ als werkwoord.

Simpel

Het concept is simpel. Op de Tinder-app log je in met Facebook of maak je een account aan met vier à vijf foto’s van jezelf. Op je profiel staat je voornaam, leeftijd en woonplaats.  Hierna scroll je langs foto’s van potentiële partners en like je de man of vrouw die je leuk vindt. Wanneer hij of zij jou ook heeft geliked, heb je een match en kun je gaan chatten.

Flirt-app

Eén van de bedenkers van Tinder vertelde de Britse Metro dat er elke dag 100 miljoen profielen worden beoordeeld wereldwijd. De simpele flirt-app werkt snel en is hierdoor meer verslavend. Door het eenvoudige concept heeft Tinder al een grote schare trouwe gebruikers.

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam