Je bent aan het daten met een nieuwe man en je wilt zo graag dat het goed gaat. Er zijn echter wat signalen waar door jij toch twijfelt. Je moet niet blind vertrouwen op een nieuwe date, want wat weet  je nu van zo iemand naar een paar afspraakjes. 

Vertrouwen is één van de belangrijkste aspecten in een nieuwe relatie. Net vers of al even bezig, je moet je hart pas helemaal openstellen wanneer je volledige vertrouwen voelt.  Ga niet je zomaar je leven delen als het vertrouwen niet hard is. Heb je dus enige reden om te twijfelen, laat het er niet bij zitten, maar sluit zaken uit. Alle twijfel moet opgeruimd zijn, anders moet je niet verder gaan.

Vertrouwen is de grootste test

Vertrouwen is een fundamenteel onderdeel van elke relatie. Het is onmogelijk om een ​​emotionele band met iemand hebben als je hem niet kunt vertrouwen.  Jammer maar helaas, wordt er wel eens gelogen om best wil. Ga op onderzoek uit. Het is een risico dat je niet kunt laten gaan. Hoe meer  aandacht je besteed aan opvallende signalen, hoe duidelijker het ook zal zijn wanneer je date volledig te vertrouwen is.

10 signalen van onbetrouwbaarheid

Wanneer je date bij meer dan 3 positief scoort, dan is hij waarschijnlijk iemand die je niet kunt vertrouwen. Maar je mag hem ook het voordeel van de twijfel geven en hem om uitleg vragen zonder hem ergens van te beschuldigen. Maar vergeet ook niet dat je intuïtie vaak goed is.

1. Vage uitleg

Wanneer je date geen bevredigend antwoord weet te geven op de vraag waarom hij jullie date verzet heeft, of waarom hij meer dan een uur te laat is op jullie afspraak, dan mag je achterdochtig worden. Een keer is niet erg, maar iedere keer het zelfde verhaal, dan is dit zeker een rede om te gaan wantrouwen. Het vertellen van de waarheid moet eenvoudig zijn, vooral als hij niets verkeerd deed. Echter, als je merkt dat hij struikelt over zijn woorden bij het verzinnen van een antwoord, dan lijkt hij iets te verbergen te hebben

2. Geheimzinnig met telefoontjes

Zijn telefoon gaat en dan verlaat hij steeds de ruimte om deze te beantwoorden of op een tekst te reageren, dan lijkt hij iets verborgen te houden. Natuurlijk heeft hij ook recht op zijn privacy, maar na enkele afspraken zou het toch geen probleem meer mogen zijn dat jij iets van zijn prive situatie meekrijgt. Wanneer hij nooit zijn telefoon onbewaakt bij jou achterlaat, dan is dat ook een teken aan de wand.

3. Het druk hebben op vreemde uren

Wanneer je vriend een baan heeft met ploegendienst, dan is ’s nachts werken niet prettig, maar dat is nu eenmaal zo. Heeft jouw date niet zo’n baan, maar moet hij wel midden in de nacht wel eens op pad, dan is dat in ieder geval al erg raar.  Je mag hier natuurlijk naar vragen. Na een aantal afspraken hoef je namelijk niet alles te pikken. Natuurlijk kan iemand zijn carrière hoog hebben staan, maar wanneer je merkt dat hij liegt, gooi hem dat dan voor zijn voeten.

4. Je weet niets van zijn vrienden

Wanneer je na een aantal keer daten nog niets weet over vrienden, dan is dat op zijn minst vreemd. Het is niet dat je meteen zou moeten worden opgenomen in zijn vriendenkring, maar ze mogen best van jouw bestaan weten. Zie je wel enige van zijn vrienden, maar weten die de volgende keer je naam al niet meer, dan lijkt hij het niet vaak over jou te hebben, of ze kunnen niet bijhouden welk meisje hij nu weer bij zich heeft. Wees op je hoede.

5. Communicatie botert niet

Wanneer je iets aan hem vraag zo direct of via mobiel, dan moet hij jou graag willen antwoorden. Communiceren moet plezierig zijn en geen opgaaf. Duurt het steeds te lang voor hij antwoord terug geeft , dan kun je bedenken dat je nog geen prioriteit bent in zijn leven. Natuurlijk kan hij wel aan het werk zijn en jou niet meteen antwoorden. Gebeurt dit echter te vaak, dan moet je hem niet langer de voordeel van de twijfel geven.

6. Gezien met andere meisjes

Wanneer mensen om je heen jouw daten ergens zien met andere vrouwen, die niet zijn zus of moeder zijn, dan mag je daar best vraagtekens bij zetten. Wanneer je er naar vraagt en hij reageert gepikeerd dan is er waarschijnlijk iets aan de hand. Alleen mensen die zich schuldig voelen reageren boos. Is er niets aan de hand, dan kan hij een normaal antwoord teruggeven.

Meestal is het natuurlijk hoe het eruit ziet, liegt hij daarover, dan is hij jou niet waard.

7. Weglaten van informatie

Zaken niet vertellen omdat ze niet ter sprake zijn gekomen, is eigenlijk ook een vorm van liegen.  Wanneer hij jou iets op de mouw speldt, maar je komt er later achter dat het anders was, dan heb je reden om je voor de gek gehouden te voelen.  Wanneer hij begint met teksten als “beschermen”en “dat hij daar een reden voor had omdat”, dan moet je meer dan op je hoede zijn. Er is nooit noodzaak om stiekem of manipulatief te zijn, als je niets verkeerds van plan bent.

8. Jouw naam wordt vermeden

Wanneer een man er meerdere meisjes tegelijk op na houdt, dan is het dus best lastig om zich niet te verspreken. Hij zal dit vermijden door jouw naam zo weinig mogelijk uit te spreken, zodat hij zich niet per ongeluk zal vergissen. Ook het gebruik van algemene bijnamen als Babe of schat, moeten je aan het denken zetten.

Een bijnaam is niet altijd verkeerd, maar dat is pas leuk wanneer die echt op jou slaat. Ben er op gefocust wanneer jullie toevallig bekenden van hem tegen komen en hij moet je ineens wel met je naam aan de anderen voorstellen.

9. Gewoonte afspraken te annuleren

Maakt je date er een gewoonte van om afspraakjes tussen jullie vaak op het laatste moment af te zegen, dan moet je het vertrouwen in afweging nemen. Natuurlijk moet je soms wel eens overwerken, of kan er onverwachts iets tussen komen. Zegt hij echter met zeer weinig uitleg afspraken af, dan heeft hij mogelijk iets te verbergen.

Als hij een nare gewoonte van het annuleren op je op het laatste moment, moet je het vertrouwen dat je in hem te heroverwegen. Natuurlijk, het is heel normaal voor mensen om te raken in het werk en hebben onverwachte problemen opduiken wanneer ze het minst verwacht. Echter, als hij blaast plannen met u met weinig tot geen uitleg op een regelmatige basis, hij is zeker iets te verbergen.

10. Eens een lieger, altijd een bedrieger

Als iemand al eens tegen je gelogen heeft, zal hij dit zo weer doen. Weet je van hem iets over zijn geschiedenis, van hem zelf of via anderen, over zijn omgang met andere meisjes, dan zal hij jou niet anders behandelen. Sommige mensen zijn echt  niet te vertrouwen en je wilt dit echt niet te weten komen over je date. Doe je best om iemands ware gezicht te leren kennen. Neem geen genoegen met minder.

Conclusie:
Dus ben je aan het daten en heb je enig  vermoeden dat deze man niet helemaal eerlijk tegen je is, dan loop je nog eens deze signalen door. Volg je intuïtie, luister naar je hart. Misschien kom je er achter dat de persoon in kwestie best te vertrouwen is. Heb je echter eenmaal twijfel aan iemands vertrouwen dan is dat lastig weer recht te breien. Volg ook daarop weer je gevoel en laat je niets wijsmaken.