12 April 2016

Signalen dat hij je leuk vindt

Mannen gaan anders met hun gevoelens om, maar dat wil ze niet zeggen dat ze geen gevoel hebben. Zeker niet. De meeste mannen denken gewoon logisch na. Ze willen vaak zo snel mogelijk een praktische oplossing aandragen voor een geopperd probleem.  Maar let gewoon beide goed op signalen die een ander afgeeft, meer dan alleen op woorden.

Sta open voor signalen

Ook al zouden veel vrouwen het willen maar mannen zeggen mogelijk niet meteen met woorden dat hij om je geeft. Hij laat het wel degelijk zien, maar dan moet je die signalen wel oppikken. Dat het niet praten altijd opgaat voor mannen, is niet waar. Er zijn ook stellen waar het net anders om is. Dat mannen vaak wel van het praktisch zijn, dat is in de meeste gevallen zeker zo. Speelt er wat jou betreft een gevoelskwestie, dan zal hij dat op te lossen, terwijl jij wilt dat jullie er samen over praten. Let op de positieve signalen.

1. De mening van zijn vrienden

Niemand kent hem beter dan zijn vrienden. Dus als zij zeggen dat hij de laatste tijd wat veranderd is, bijvoorbeeld dat hij niet zo nodig meer hoeft te ‘scoren’ en alle vrouwen doorspeelt naar zijn vrienden, dan mag je van hen aannemen dat hij voor jou wil gaan!

2 Andere meisjes geen berichtjes

Een andere vrouw vragen geen berichtjes meer te sturen, omdat hij gevoelens heeft voor een ander, is voor een man nogal een ding. Hij is dan wel heel zeker van jou, anders verspeelt hij zijn eigen kansen niet bij een ander!

3. Voor jou neemt hij telefoon op

Er zijn drie redenen waarom mannen hun telefoon opnemen, namelijk voor werk, voor noodgevallen, én om iemands stem te horen. Als jij geen collega bent, en ook niet iemand van de alarmcentrale, dan is het jouw stem waar hij gewoon naar verlangt. Een teken van echte liefde!

4. Hij stuurt je rare berichtjes

Stuurt hij je dat hij die ene lekkere cocktail aan het drinken is in de stad? Of dat hij een kat zag die op die van jou leek?  Wat hij dus eigenlijk probeert te zeggen: “Schat, ik zou willen dat ik bij je was en we samen die cocktail konden drinken.” Hij mist je.

5. Jouw mening is belangrijk

“Wat zal ik op de verjaardagskaart van mijn zus zetten?” of “Staan deze schoenen onder deze broek?”  Dit zijn vragen die hij alleen stelt als hij echt verliefd is!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

10 signalen van een ongezonde relatie

Nu je weer single bent kijk je misschien anders terug op...

Zo ga je van vriendschap naar relatie

Ben je al jaren bevriend met iemand, maar voel je stiekem...

Appjes sturen naar je nieuwe liefde: met deze 4 tips een eitje!

Ben je hoteldebotel op je nieuwe liefde? Spannend allemaal! Zeker als...

Flirten: wie moet er beginnen?

Flirten is hartstikke leuk en spannend! Het kan leiden tot een...

Vrienden met je ex niet altijd een goed idee

Het klinkt natuurlijk ideaal: vrienden blijven met je ex. Maar in...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie