Signalen dat hij je leuk vindt

Mannen gaan anders met hun gevoelens om, maar dat wil ze niet zeggen dat ze geen gevoel hebben. Zeker niet. De meeste mannen denken gewoon logisch na. Ze willen vaak zo snel mogelijk een praktische oplossing aandragen voor een geopperd probleem.  Maar let gewoon beide goed op signalen die een ander afgeeft, meer dan alleen op woorden.

Sta open voor signalen

Ook al zouden veel vrouwen het willen maar mannen zeggen mogelijk niet meteen met woorden dat hij om je geeft. Hij laat het wel degelijk zien, maar dan moet je die signalen wel oppikken. Dat het niet praten altijd opgaat voor mannen, is niet waar. Er zijn ook stellen waar het net anders om is. Dat mannen vaak wel van het praktisch zijn, dat is in de meeste gevallen zeker zo. Speelt er wat jou betreft een gevoelskwestie, dan zal hij dat op te lossen, terwijl jij wilt dat jullie er samen over praten. Let op de positieve signalen.

1. De mening van zijn vrienden

Niemand kent hem beter dan zijn vrienden. Dus als zij zeggen dat hij de laatste tijd wat veranderd is, bijvoorbeeld dat hij niet zo nodig meer hoeft te ‘scoren’ en alle vrouwen doorspeelt naar zijn vrienden, dan mag je van hen aannemen dat hij voor jou wil gaan!

2 Andere meisjes geen berichtjes

Een andere vrouw vragen geen berichtjes meer te sturen, omdat hij gevoelens heeft voor een ander, is voor een man nogal een ding. Hij is dan wel heel zeker van jou, anders verspeelt hij zijn eigen kansen niet bij een ander!

3. Voor jou neemt hij telefoon op

Er zijn drie redenen waarom mannen hun telefoon opnemen, namelijk voor werk, voor noodgevallen, én om iemands stem te horen. Als jij geen collega bent, en ook niet iemand van de alarmcentrale, dan is het jouw stem waar hij gewoon naar verlangt. Een teken van echte liefde!

4. Hij stuurt je rare berichtjes

Stuurt hij je dat hij die ene lekkere cocktail aan het drinken is in de stad? Of dat hij een kat zag die op die van jou leek?  Wat hij dus eigenlijk probeert te zeggen: “Schat, ik zou willen dat ik bij je was en we samen die cocktail konden drinken.” Hij mist je.

5. Jouw mening is belangrijk

“Wat zal ik op de verjaardagskaart van mijn zus zetten?” of “Staan deze schoenen onder deze broek?”  Dit zijn vragen die hij alleen stelt als hij echt verliefd is!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.