40+ vrouw sexy
7 January 2016

Sexy: vrouwen van boven de 40

Wanneer we praten over wie er super mooi of sexy is dan hebben vrouwen nogal eens het idee dat de grens bij 40 wel is bereikt. Maar laat die 40+ vrouw nou ineens reuze sexy zijn! Alex Obed, een succesvolle blogger van 41, dacht hier heel anders over maar heeft inmiddels zijn mening moeten bijstellen. Zijn post werd duizenden keren gedeeld. 

Uit met vrouwen boven de 40

Alex geeft toe dat hijzelf ook geen vrouwen boven de 40 mee uitnam. “Te oud, dacht ik altijd. Ook al was ik inmiddels zelf ook al veertig… .” Toen een vriendin zijn redenering op de korrel nam – ‘probeer eens vrouwen van je eigen leeftijd te daten, Alex’ – begon hij er echter over na te denken. “Waarom gaan wij mannen altijd voor jongere vrouwen? Jeugd, looks, energie, vitaliteit, speelsheid? Ik besloot om de proef op de som te nemen en ging voortaan uit met vrouwen tot 45 jaar. En kwam op vier opvallende conclusies uit:”

1. Ze hebben zelfvertrouwen: “Vrouwen boven de 40 hebben heel wat levenservaring. Ze gingen meestal al door een huwelijk, een scheiding, hebben al kinderen… Ze weten dat ze niet moeten wachten op een prins op het witte paard, maar zelf erachteraan moeten. Ze weten wat ze willen, en voelen zich ook nog eens prima in hun vel. Ze weten wat ze waard zijn en kennen hun eigen schoonheid, en zullen zich niet meer aanpassen aan een man. Uit hun vorige relaties hebben ze ook geleerd hoe je de juiste balans kan vinden.

2. Ze zijn direct: “Vrouwen van 20-30 jaar hebben minder de neiging om zichzelf vurig te verdedigen. Vrouwen van boven de 40 maken die fout zelden nog. Geen passieve agressiviteit meer, of een indirecte aanpak waarbij de man moet raden naar haar gevoelens en dan verbaasd is als ze opeens uitbarst. Als er iets niet klopt, zeggen ze meteen waar het op staat. Achteraf is alles dan weer meteen koek en ei.

3. Ze zijn vrij:“Wist je dat de meeste huwelijken beëindigd worden door de vrouw? Vrouwen boven de 40 hebben dus vaak al eens het heft in handen genomen om een relatie stop te zetten. Eens ze dat gedaan hebben, willen ze niet nog eens vast raken in een andere slechte relatie. En het beste: ze willen ook niet dat de man ongelukkig is. Ze zal zichzelf en jou dus voldoende ruimte geven om jezelf te zijn.”

4. Ze zijn sexy:“Als een vrouw zich altijd goed verzorgd heeft, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak, dan is de kans groot dat ze enorm sexy is. Ze houdt zich ook niet meer bezig met wat anderen denken over liefde en seks, maar doet wat goed voelt voor zichzelf. Het is zeer bevrijdend, en je kan gewoon jezelf zijn. Ze vertellen meteen wat ze verwachten en creëren de ruimte om open en eerlijk te zijn. Dat betekent dat we meestal op verschillende levels een klik maken: intellectueel, vriendschap, ondeugendheid… Er is altijd wel iets.”

Dus…. daten en uitgaan met vrouwen van boven de 40 is tot het nieuwe sexy gebombardeerd! Mannen die tegen de 40 lopen worden juist als minder sexy gezien..

Delen:
Facebook Twitter Icon

2 reacties

  1. @Roel Het getuigd van karakter als een man, die alleen maar wil latten, dat vanaf de eerste date duidelijk meld, dan hoeft men daarover in ieder geval geen illusie te hebben, dat er geen relatie in zit en men alleen voor af en toe gebruikt wordt als tussendoortje. Oftewel, hij wil echt van alles...behalve een serieuze relatie met jou. Hij weet, dat wanneer hij alleen aan het latten is, alles leuk en spannend blijft. Hij heeft ook alle voordelen van een relatie: hij heeft iemand om leuke dingen mee te doen. Hij heeft iemand als emotioneel klankboord. Hij heeft iemand om uren mee te praten na een zware dag (bij de "loenies"). Zijn emotionele behoefte om zich geliefd te voelen is ook gestild. Hij heeft seks wanneer hij dat wil. En...hij blijft beschikbaar voor de rest van de "wereld", ook al doet hij er niets mee. Hij vind het fijn, om deze optie open te houden. Zeg nou zelf, waarom zou je je als vrouw daarvoor willen lenen ? Dat iemand zo verknipt is en het in jou schoenen wil schuiven, om dat op te lossen, omdat hij geen relatie wil. Heike, 16.01. 2016

    Heike | 16-01-2016
  2. waar is die dame die los vast wil een lat relatie en af en toe gewon warmte en seks en meer niet

    roel | 15-01-2016
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen...

Lust in tijden van corona

Onze seksuele behoeftes blijven in deze tijd onverminderd bestaan. Dat merken...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

Uitgaan voor veertigers, vijftigers en zestigers

Ben je een veertiger, vijftiger of zestiger en wil je dolgraag...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie