songfestival winnaar

Sexy Songfestival winnaar: 6 weetjes

Zat jij ook aan de buis gekluisterd afgelopen zaterdag toen er wel een hele knappe Zweedse man het Songfestival won? Mans Zelmerlow veroverde de harten van de Europese kijkers met zijn nummer Heroes.

Hij was vooraf al de gedoodverfde favoriet en die knappe looks zullen daar vast en zeker iets mee te maken hebben gehad ;-). Meer weten over deze sexy winnaar?

Hier zes weetjes over Mans Zelmerlow:

1. Mans Petter Albert Zelmerlow is 29 jaar, zijn moeder is een professor aan de universiteit van Lund en zijn vader is een chirurg.

2. Hij nam in 2005 deel aan de Zweedse versie van Idool, toen strandde hij op de vijfde plaats. In 2006 zette hij zijn beste beentje tijdens de Zweedse variant van ‘So You Think You Can Dance’, deze talentenjacht won hij wel.

3. Mans deed al verschillende keren een poging om als Zweedse afgevaardigde naar het Eurovisie Songfestival gestuurd te worden: in 2007, 2009 en 2013, maar hij wist nooit de overwinning in de wacht te slepen. In 2010 mocht hij wel de talentenjacht presenteren.

4. De zanger tekende een platencontract bij Warner kort nadat de bazen van de maatschappij hem in de rol van Danny Zuko zagen vertolken in een productie van Grease in 2006.

5. Zijn nummer ‘Heroes’ was al een monsterhit in Zweden, het nummer haalde al de eerste plaats in de ultratop van het land.

6. Met zijn deelname aan ‘Komen eten’ zorgde Mans al voor heel wat controverse. Hij zei toen namelijk dat hij homoseksualiteit onnatuurlijk vond. “Er is niks mis mee, maar het is natuurlijker wanneer mannen en vrouwen kinderen maken.” Intussen heeft hij zich al meermaals voor deze uitspraak geëxcuseerd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!