masturbatie tips vrouwen

Sexy kleding en speeltjes via online seksshop

Eind vorige maand hadden wij als Singlessite.nl een actie die jullie van ons niet gewend waren. Een soort van Doe Mee & Win Actie, zoals jullie vaker bij ons vinden, alleen het te winnen artikel was nu geen boek maar een Pabo Super Surprise Box met seksspeeltjes. Jullie waren gewaarschuwd voor de inhoud van het artikel, net zoals de folder in de brievenbus altijd melding maakt over de niets verhullende inhoud.

Seks is gewild onderwerp

Wat ik al eerder zei, zijn we niet preuts maar we willen niet doen voorkomen dat seks altijd de gewoonste zaak van de wereld is om er open en bloot over te praten. Zelf zit ik altijd met soort gene te kijken wanneer het programma Spuiten en slikken onverwacht op staat. Ik vind dat zelf lastig om naar te kijken. Dat zegt niets over het programma maar over mij, daarvan ben ik me zeer bewust. Dat ik hierin niet de enige ben, kan ik zonder mensen daarover te ondervragen, wel bedenken.

Respect voorop

In een relatie is respect erg van belang. In een seksuele relatie in het bijzonder. Je bent met iemand zo intiem, iemand geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot aan jou. Dat vertrouwen moet je winnen en indien verkregen respecteren en zeker niet schaden. Laat de ander in zijn waarde. Bepaal samen welke spelletjes je speelt in bed. Is het voor één van de twee niet goed, haal de ander dan niet meteen over de streep. Misschien dat er nog meer vertrouwen moet groeien en dat er dan meer mogelijk is. Forceer nooit iemands grenzen.

Seksspeeltjes zijn hot

Onderzoek van AshleyMadison.com (Global Seks Survey) heeft aangetoond dat 85% van de Nederlandse vrouwen seksspeeltjes heeft. De populariteit van seksspeeltjes is duidelijk toegenomen. Het online bestellen is nu zoveel gewoner geworden dan jaren terug. Het is ook veel anoniemer. Ook al wordt je pakketje afgegeven bij de buren, dan is het echt niet duidelijk wat de inhoud is. Het zullen weer wel schoenen of kleding zijn, zal de buurvrouw denken.

Maar of je nou single bent of in een relatie zit, seksspeeltjes kunnen echt je leven een stuk aangenamer maken. Nogmaals op een rij:

1. Het stimuleert je seksleven. Seksspeeltjes richten zich vooral op de vrouw. Zij kan door gebruik van een speeltje gemakkelijker en intenser haar hoogtepunt bereiken.

2.Daarnaast verbetert seks in het algemeen  je gezondheid.Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig seks hebben, gemiddeld twee tot acht jaar langer leven. Bovendien ben je minder vaak ziek, omdat je immuunsysteem verhoogd wordt doordat je tijdens seks tot 30% immunoglobuline aanmaakt.

3.Je bent gelukkiger als je regelmatig een orgasme hebt. Er komen dan endorfines vrij en deze zorgen ervoor dat je je kalmer en gelukkiger voelt.

Te winnen: seksspeeltjes!

Het artikel Seksualiteit in een relatie, waarin de actie werd aangekondigd, werd bovengemiddeld goed gelezen en geliked op Facebook. Dat geldt voor veel artikelen die seks als onderwerp hebben. Het reageren en meedoen aan deze actie blijft echter achter bij het aantal likers. Voor veel mensen is seksualiteit toch nog steeds echt alleen iets van henzelf, iets wat niet met jan en alleman gedeeld hoeft te worden. Voor ieder hun goed recht. Zoals je snapt kan ik me daar volledig in vinden.

En de winnaar is

De Super Surprise Box van Pabo.nl  is gewonnen door een vaste bezoeker van onze site in Sittard. Wij wensen haar veel plezier met deze mooie verrassingsbox.

Niets gewonnen? En weet je ook niet welk seksspeeltje je moet hebben? Er zijn honderden seksspeeltjes te vinden bij diverse (online) winkels, waarvan Pabo.nl er één is. Het hoeft ook helemaal niet veel te kosten, aangezien er bijvoorbeeld ook kortingscodes voor Pabo.nl te vinden zijn.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.