naaktfoto's ex wraak

Sexy fun facts op een rij voor Internationale Vrouwendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. De dag die staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de seksuele emancipatie van vrouwen wereldwijd?

Zijn we in Nederland echt zo vrijgevochten als we denken als het op seks aankomt? FUN FACTORY, de Duitse fabrikant van esthetische en smaakvolle seksspeeltjes, zocht het uit en zet een aantal sexy fun facts op een rij.

Conservatief

Nederlandse vrouwen blijken een stuk conservatiever dan we denken. Een onderzoek van neurowetenschapper Gert Holstege toonde aan dat vrouwen met sokken aan in bed veel sneller een orgasme kregen. Het percentage steeg van 50 naar 80! De vrouwen voelden zich namelijk een stuk comfortabeler met een goed stel geitenwollensokken. Toch ziet 59 procent van alle Nederlandse mannen zijn vrouw het liefst in sexy lingerie.

Kinky

Zo wild zijn we in Nederland dus nog niet. 76 procent van de vrouwen geeft aan dat ze nog nooit kinky seks heeft gehad. De Braziliaanse vrouwen lijken een stuk ruiger: 75 procent van alle vrouwen wordt maar al te graag geblinddoekt in de slaapkamer; in Nederland is dat iets meer dan de helft. De Black Line van FUN FACTORY helpt hierbij en geeft elke vrouw het gevoel de baas te zijn in de slaapkamer, met onder andere de imposante award-winning vibrator ‘Big Boss’ in stijlvol zwart die de wildste fantasieën werkelijkheid maakt.

 Seksfilmpje

Onlangs veroorzaakte een seksfilmpje in Nederland een enorme mediarel. In Frankrijk blijkt dat 26 procent van alle vrouwen een sekstape heeft gemaakt. Nog eens 57 procent van alle Franse vrouwen stuurt regelmatig een <<sexto>> (seksberichtje) naar haar partner. In Brazilië stuurt 48 procent van alle vrouwen weleens een erotische foto van zichzelf. In de US is dat percentage met 88 het hoogste; in Nederland zegt 60 procent het leuk te vinden om aan sexting te doen.

 Toys

Het gebruik van seksspeeltjes doet het wereldwijd goed bij de vrouwen. In Spanje is acht op de tien gebruikers van alle seksspeeltjes vrouwelijk, in Rusland draagt 24 procent van alle vrouwen een sekspeeltje in haar handtas en in Brazilië is 70 procent van alle seksshopklanten vrouwelijk. In Nederland heeft 30 procent van de vrouwen weleens een speeltje gebruikt tijdens de seks. FUN FACTORY heeft daarom een uitgebreide lijn van vrouwvriendelijke toys zoals de smartballs waarmee de bekkenbodemspieren getraind worden of de handzame LAYA II in sexy zwart die je gewoon in je handtas kunt meenemen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!