Met de zomer in het vooruitzicht willen we het liefst allemaal een beetje sexy het strand op als de temperaturen het toelaten. Ben jij al klaar voor de zomer? Met deze tips ga je hem stralend en sexy tegemoet!

Flaneren aan zee

Of je nu wel of niet bezig bent met het kweken van die platte buik of ronde billen, een beetje goede badmode accentueert jouw sterke, mooie punten en camoufleert de mindere. Het uitkiezen van een mooi badpak, flitsende bikini of gave zwemshort is natuurlijk een must voor iedereen die lekker wil flirten en flaneren aan zee.

Doutzen en Arie

Een figuurtje als onze eigen Doutzen, daar kunnen verreweg de meesten van ons alleen maar van dromen. En voor de heren is het equivalent van Neerlands supermodel uiteraard sportman en hunk Arie Boomsma. Zo’n lichaam… tja, we hebben niet allemaal de tijd (en vooral zin) om iedere dag in de sportschool te staan. En ook niet de centen om een personal trainer in de arm te nemen zodat we helemaal strak in ons velletje bevallig aan het strand kunnen liggen.

Skinny of rond(er)

Dus of je nu van nature skinny bent of juist wat ronder en voller, het allerbelangrijkste is dat jij gewoon bent wie je bent en dat ook mag zijn. De juiste badkleding uitkiezen hoort daar ook bij. Want in een tanga lopen terwijl jij je reuze ongemakkelijk voelt, daar wordt niemand blij van toch? De kunst is om iets te vinden waarin jij je mooi, sexy en prachtig voelt! Gelukkig zijn er vele speciaalzaken met zwembroeken, bikini’s en badpakken van heel veel verschillende merken en dus ook voor jou is er badmode verkrijgbaar die niet alleen past bij jouw figuur maar ook bij je portemonnee.

Sexy, romantisch of basic

Op zoek naar een super sexy bikini of juist naar een comfortabel badpak of stoere zwemshort zodat jij de blits kan maken op het strand of bij de beachclub? Dan hebben we een paar tips voor je. Online, want tijd is geld, en thuis passen is veel fijner dan in zo’n krap pashokje waarbij de verlichting je lichaam totaal niet flatteert!

1. Wist je bijvoorbeeld dat Pabo erg mooie en verleidelijke badmode voor vrouwen verkoopt?

2. Bij Livera ontdek je behalve hele leuke bikini sets ook badpakken en natuurlijk de onontbeerlijke pareo!

3. Mannen die deze zomer de blits willen maken en in een sexy zwemshort willen verschijnen kijken even op Peddels 

4. Blits en ultra sexy zijn de bikini’s en mini bikini’s van Divissima!

We wensen jullie een super fijne zomer toe!