sexting niet zonder gevaar

Sexting met prikkelende emotiocons

Paar leuke dates gehad en loopt de spanning op tussen jullie? Dan wil je vast wel eens wat anders sturen dan een braaf kusje of liefdes-smiley via WhatsApp. Dat kan met een nieuw emoticon pakketje van Flirtmoji zo lazen we op Metro.co.uk.

Van konijnen tot handboeien

Vergeet pikante foto’s van jezelf (die dwarrelen misschien ooit wel all over internet!) en ga lekker aan de slag met de seks emoticons van Flirtmoji. Met deze niets verhullende plaatjes kunnen jullie elkaar heel eenvoudig duidelijk maken hoe jullie volgende seksuele encounter moet verlopen!

Seks in the picture

Wat zit er zoal in het emoticon pakket van Flirtmoji? Van subtiel tot overduidelijk, al jouw spannende fantasietjes zijn eenvoudig uit te drukken. Zo vind je er een setje handboeien als je zin hebt in een partijtje 50 tinten, maar ook de alom bekende konijntjes die ‘het aan het doen zijn’ ontbreken niet. Hij kan je laten weten dat hij helemaal klaar voor je is met een plaatje van zijn stijve lid in vol ornaat en jij kan op jouw beurt weer laten ‘zien’ dat je je lippen voor hem aflikt.. Er zijn er nog veel meer, allemaal heel kleurrijk en lekker duidelijk!

sexting emoticons

Meet en greet

De gedachte achter Flirtmoji is om met de emoticons mensen met een verschillende achtergrond en seksuele verlangens makkelijk met elkaar te kunnen laten communiceren. Nou, de plaatjes zijn heel vrolijk en verhelderend dus dat zal geen probleem zijn! Je kunt al je seksuele voorkeuren en fantasieën eenvoudig aan elkaar kwijt.

Wil je de emoticons van Flirtmoji gebruiken? Dan kan dat alleen via de mobiele website. Je kunt emotions aanklikken en die als afbeelding kopiëren om ze daarna in je whatsapp bericht te plakken. Helaas zijn er maar een paar gratis. Als je er meer wilt gebruiken dan betaal je 99 dollarcent per stuk. Ook geen wereldprijs, dus wij zouden zeggen, have fun!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!