sexting niet zonder gevaar

Sexting met prikkelende emotiocons

Paar leuke dates gehad en loopt de spanning op tussen jullie? Dan wil je vast wel eens wat anders sturen dan een braaf kusje of liefdes-smiley via WhatsApp. Dat kan met een nieuw emoticon pakketje van Flirtmoji zo lazen we op Metro.co.uk.

Van konijnen tot handboeien

Vergeet pikante foto’s van jezelf (die dwarrelen misschien ooit wel all over internet!) en ga lekker aan de slag met de seks emoticons van Flirtmoji. Met deze niets verhullende plaatjes kunnen jullie elkaar heel eenvoudig duidelijk maken hoe jullie volgende seksuele encounter moet verlopen!

Seks in the picture

Wat zit er zoal in het emoticon pakket van Flirtmoji? Van subtiel tot overduidelijk, al jouw spannende fantasietjes zijn eenvoudig uit te drukken. Zo vind je er een setje handboeien als je zin hebt in een partijtje 50 tinten, maar ook de alom bekende konijntjes die ‘het aan het doen zijn’ ontbreken niet. Hij kan je laten weten dat hij helemaal klaar voor je is met een plaatje van zijn stijve lid in vol ornaat en jij kan op jouw beurt weer laten ‘zien’ dat je je lippen voor hem aflikt.. Er zijn er nog veel meer, allemaal heel kleurrijk en lekker duidelijk!

sexting emoticons

Meet en greet

De gedachte achter Flirtmoji is om met de emoticons mensen met een verschillende achtergrond en seksuele verlangens makkelijk met elkaar te kunnen laten communiceren. Nou, de plaatjes zijn heel vrolijk en verhelderend dus dat zal geen probleem zijn! Je kunt al je seksuele voorkeuren en fantasieën eenvoudig aan elkaar kwijt.

Wil je de emoticons van Flirtmoji gebruiken? Dan kan dat alleen via de mobiele website. Je kunt emotions aanklikken en die als afbeelding kopiëren om ze daarna in je whatsapp bericht te plakken. Helaas zijn er maar een paar gratis. Als je er meer wilt gebruiken dan betaal je 99 dollarcent per stuk. Ook geen wereldprijs, dus wij zouden zeggen, have fun!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.