Sexting is ook vreemdgaan

Sexting, het online of per telefoon uitwisselen van seksueel getinte berichtjes, wordt door 85 procent van de Amerikaanse vrouwen gezien als vreemdgaan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Driekwart van de Amerikaanse mannen denkt daar hetzelfde over, zo blijkt uit een onderzoek van de Huffington Post onder 1000 volwassen Amerikanen. Het gaat hierbij uiteraard om berichtjes die niet aan de vaste partner gericht zijn.

Ook het via Facebook versturen van berichten aan een ex of een sterke emotionele band aangaan met een ander via e-mail of tekstberichten, wordt door 70 procent van de vrouwen en 50 procent van de mannen gezien als vreemdgaan.

Van de 65-plussers zou 69 procent het een probleem vinden als zijn of haar partner online intiem zou worden met een ander, terwijl van de jongeren tussen de 18 en 29 slechts 52 procent daar moeite mee heeft.

Zoenen
Vreemd genoeg wordt zoenen met iemand anders door 60 procent van de ondervraagden niet gezien als vreemdgaan. Van de vrouwen denkt 34 procent er zo over. Van de jongeren tussen de 18 en 29 vindt 74 procent zoenen met iemand anders een reden om de relatie te verbreken. Van de ondervraagden van 65 jaar en ouder is dat slechts 30 procent. Uit een eerder onderzoek blijkt dat bijna 15 procent van de Amerikaanse vrouwen wel eens vreemdgaat. Van de mannen is dit 21 procent.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten