onenightstand seks singles

Several onenightstands is de nieuwe trend

Onenightstands kennen we allemaal. Na een dronken avondje uit of een Tinderdate beland je in bed met een halve vreemde. Je hebt seks en de volgende ochtend verdwijn je uit elkaars leven. Bij millennials is er nu een nieuwe trend gaande: de several-night-stands.

Meer dan een nachtje

Maar wat is dat nu precies? De term spreekt wellicht voor zich. In plaats van een keer met iemand een nachtje door te brengen, doe je dat meermaals per week. Het voordeel daarvan is dat je elkaar beter leert kennen en dus beter weet wat de ander leuk vindt. Het genot is vaak groter en je moet niet elke keer opnieuw op zoek naar een ander. Tegelijk ben je verder niet verbonden en zit je niet ‘vast’ aan elkaar.

Several-night-stands, seksbuddy of relatie?

Het verschil tussen de several-night-stands en een seksbuddy is dat de eerste nog vrijblijvender is. Je hebt totaal geen verplichtingen aan elkaar en vertrekt wanneer je daar zin in hebt. ’s Avonds zin in seks? Even een sms’je en met wat geluk heb je niet veel later prijs. Geen nood aan geknuffel achteraf als dat je niets zegt. In tegenstelling tot wanneer je in een relatie zit, moet je niet mee naar familiebijeenkomsten en toon je in het openbaar niet dat je wat met elkaar hebt. Vaak zie je de ander zelfs helemaal niet buiten de seks om. Net zoals bij een seksbuddy is de kans wel groot dat een van beiden uiteindelijk gevoelens ontwikkelt. Pijnlijke situaties gegarandeerd.

Millennials

Vooral bij jongeren is deze trend populair. Ze komen vaak net uit een relatie en hebben geen zin in iets serieus. Maar wel in seks. Dan kunnen de several-night-stands uitkomst bieden. Bovendien is de kans groter dat je als vrouw je hoogtepunt bereikt – wat bij een onenightstand toch eerder zeldzaam is. En je krijgt regelmatig een portie niet-te-onderschatten affectie. Ondertussen kan je natuurlijk nog blijven daten zodat je uiteindelijk misschien de ware tegenkomt. Of, wie weet, evolueren die several-night-stands wel tot iets anders?

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam