Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
onenightstand seks singles
7 november 2018

Several onenightstands is de nieuwe trend

Onenightstands kennen we allemaal. Na een dronken avondje uit of een Tinderdate beland je in bed met een halve vreemde. Je hebt seks en de volgende ochtend verdwijn je uit elkaars leven. Bij millennials is er nu een nieuwe trend gaande: de several-night-stands.

Meer dan een nachtje

Maar wat is dat nu precies? De term spreekt wellicht voor zich. In plaats van een keer met iemand een nachtje door te brengen, doe je dat meermaals per week. Het voordeel daarvan is dat je elkaar beter leert kennen en dus beter weet wat de ander leuk vindt. Het genot is vaak groter en je moet niet elke keer opnieuw op zoek naar een ander. Tegelijk ben je verder niet verbonden en zit je niet ‘vast’ aan elkaar.

Several-night-stands, seksbuddy of relatie?

Het verschil tussen de several-night-stands en een seksbuddy is dat de eerste nog vrijblijvender is. Je hebt totaal geen verplichtingen aan elkaar en vertrekt wanneer je daar zin in hebt. ’s Avonds zin in seks? Even een sms’je en met wat geluk heb je niet veel later prijs. Geen nood aan geknuffel achteraf als dat je niets zegt. In tegenstelling tot wanneer je in een relatie zit, moet je niet mee naar familiebijeenkomsten en toon je in het openbaar niet dat je wat met elkaar hebt. Vaak zie je de ander zelfs helemaal niet buiten de seks om. Net zoals bij een seksbuddy is de kans wel groot dat een van beiden uiteindelijk gevoelens ontwikkelt. Pijnlijke situaties gegarandeerd.

Millennials

Vooral bij jongeren is deze trend populair. Ze komen vaak net uit een relatie en hebben geen zin in iets serieus. Maar wel in seks. Dan kunnen de several-night-stands uitkomst bieden. Bovendien is de kans groter dat je als vrouw je hoogtepunt bereikt – wat bij een onenightstand toch eerder zeldzaam is. En je krijgt regelmatig een portie niet-te-onderschatten affectie. Ondertussen kan je natuurlijk nog blijven daten zodat je uiteindelijk misschien de ware tegenkomt. Of, wie weet, evolueren die several-night-stands wel tot iets anders?

Bron: Metro

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Tinder ingezet als soort escortservice

Wanneer je in een langdurige relatie zit dan lijken datingapps als...

Voorliefde voor een date met humor blijkt van alle leeftijden

Of je nu 30 of 50 bent: singles blijken ongeacht hun...

5 dating dealbreakers voor millennials

Het digitale tijdperk heeft ons date gedrag drastisch veranderd. Zijn onze...

Waarom het soms moeilijk is om te daten in New York als single vrouw

New York heeft de grootste warenhuizen, de meest trendy restaurants en...

Condooms passen op Utrecht Centraal

Soa Aids Nederland opende onlangs de eerste pop-up condoomwinkel ter wereld...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie