First Dates Hotel Nederland

Sergio van First Dates vindt dat mensen teveel zoeken naar het perfecte plaatje

Sergio Vyent vindt dat mensen tijdens hun zoektocht naar een partner te snel opgeven. Volgens de presentator wordt er “meer gekeken naar het negatieve dan naar het positieve”.

Perfecte plaatje

“Inmiddels zijn we er een beetje aan gewend dat het al ophoudt als iets niet in het perfecte plaatje past. Zelfs wanneer iets heel kleins iemand niet zint. Zo van: oeh, hij spreekt Twents, laat maar. Mensen geven snel op”, zegt hij in VIVA. Volgens Vyent moeten mensen meer naar zichzelf kijken en zich afvragen wat ze nou echt willen. “Iets oppervlakkigs, of zoek je diepgang?”

Toenaderingspogingen

De 48-jarige Vyent presenteert de populaire programma’s First Dates en First Dates Hotel en heeft veel toenaderingspogingen tussen potentiële geliefde van dichtbij meegemaakt. Deze ervaring maakt hem echter geen kenner, vindt hij zelf. “Nee hoor, het hoort er gewoon bij dat je op een gegeven moment een beetje publiek bezit bent en mensen denken dat je alles over dat onderwerp weet.”

Advies

Als mensen hem desondanks om advies vragen voor hun eerste afspraakje, dan raadt Vyent aan: “Wees jezelf. Dat is het beste. Je moet niet proberen dingen te verbloemen. Misschien geef ik soms best goede adviezen, want ik kan goed luisteren en zie vaak wat de kern van het probleem is.”

 

Bronnen: Viva / Nu.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.