First Dates Hotel Nederland

Sergio van First Dates vindt dat mensen teveel zoeken naar het perfecte plaatje

Sergio Vyent vindt dat mensen tijdens hun zoektocht naar een partner te snel opgeven. Volgens de presentator wordt er “meer gekeken naar het negatieve dan naar het positieve”.

Perfecte plaatje

“Inmiddels zijn we er een beetje aan gewend dat het al ophoudt als iets niet in het perfecte plaatje past. Zelfs wanneer iets heel kleins iemand niet zint. Zo van: oeh, hij spreekt Twents, laat maar. Mensen geven snel op”, zegt hij in VIVA. Volgens Vyent moeten mensen meer naar zichzelf kijken en zich afvragen wat ze nou echt willen. “Iets oppervlakkigs, of zoek je diepgang?”

Toenaderingspogingen

De 48-jarige Vyent presenteert de populaire programma’s First Dates en First Dates Hotel en heeft veel toenaderingspogingen tussen potentiële geliefde van dichtbij meegemaakt. Deze ervaring maakt hem echter geen kenner, vindt hij zelf. “Nee hoor, het hoort er gewoon bij dat je op een gegeven moment een beetje publiek bezit bent en mensen denken dat je alles over dat onderwerp weet.”

Advies

Als mensen hem desondanks om advies vragen voor hun eerste afspraakje, dan raadt Vyent aan: “Wees jezelf. Dat is het beste. Je moet niet proberen dingen te verbloemen. Misschien geef ik soms best goede adviezen, want ik kan goed luisteren en zie vaak wat de kern van het probleem is.”

 

Bronnen: Viva / Nu.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!