Sense Dating genomineerd voor beste website van 2013

Sense Dating.nl is genomineerd voor website van het jaar 2013.

De website van het jaar verkiezing  zal binnenkort weer van start gaan. Van 16 september tot en met 25 oktober 2013 kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites. Het publiek kan zijn favoriete site beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design.

Verrassing voor startende datingsite

Sense Dating is dus genomineerd. Wat vinden zij van hun nominatie?

“Wij zijn zeer vereerd met deze nominatie. De nominatie is voor ons een complete verrassing, in die zin dat wij als startende datingsite nog niet de illusie hadden om in de korte tijd van ons bestaan van een jaar al zo prominent in beeld te komen. Ons team ziet dit als een enorm compliment.”

Vergeten concept

De wijze waarop zij zich hebben onderscheiden van hun collega datingsites, door te zorgen voor een integer zoekbestand, een plezierige datingomgeving, een uitstekende klantenservice en gratis datingbegeleiding door hun datingcoach heeft daar zeker aan bijgedragen. Dit zijn de kerntaken waar Sense zich mee bezighoudt.

Dit is volgens Sense geen ‘nieuw’, maar wel vaak een ‘vergeten’ concept. Wildgroei op de datingmarkt heeft er inmiddels voor gezorgd dat mensen zich steeds meer zorgen maken omtrent de kwaliteit van datingsites. Dat is een slechte ontwikkeling, waar Sense Dating op een positieve manier is ingesprongen, aldus eigenaar Henk Rengelink.
Onderscheid in kwaliteit en service

Sense dating is een no-nonsens contactbemiddelingsbureau die zich onderscheid in kwaliteit en service. Bij Sense kun je terecht voor het zoeken naar een date, een goede vriendschap of een serieuze relatie. Het richt zich op een breed publiek.

Ook helpt Sense Dating mensen die iemand zoeken voor bijvoorbeeld een bezoek aan een concert of tennistoernooi. Sense beschikt over een columniste en datingcoach en heeft een rubriek met uitgaanstips en nieuwsartikelen over daten, de liefde en relaties. Om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen is er een team van specialisten dat de site meerdere keren per dag systematisch controleert op onregelmatigheden.

Bekijk hun site , die ook te zien is middels een versie voor tablet en mobiele telefoon.

Via  http://websitevanhetjaar.nl/sense-dating kun je op hen stemmen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje