Seminar: 7 stappen om je soulmate te vinden

Er is veel geschreven over relaties, mislukte huwelijken, bijzondere stellen, en allerlei verschillende omgangsvormen. Waarom lukt de ene relatie wel en de andere niet? Waarom is het dat sommige mensen de ware maar niet kunnen vinden? Waarom lopen er zoveel relaties stuk? Of is het vuur gedoofd..?

Op 19 november vindt een seminar plaats over de 7 stappen om je soulmate te vinden. Het seminar wordt gegeven door Robert Pino.

Robert Pino geeft in een unieke 1-dag workshop verklaringen en tips die bewezen hebben te helpen in het vinden van de meest geschikte partner voor jou. In het ochtend gedeelte geeft hij aan welke relaties er bestaan en hoe je ze kunt herkennen. Hij zal praten over “karmische relaties” en over “soulmates” en “twin souls”, de kenmerken, hoe je ermee moet omgaan, etc.

Informatie

Het seminar van 19 november duurt van 10:30 tot 17:00 uur. Meer informatie over het seminar is te vinden op www.robertpinoseminar.nl. De ontwikkelingen rondom het seminar zijn ook te volgen via Twitter www.twitter.com/7stappen. Op de Facebook Fanpage ‘Robert Pino Seminars’ is het mogelijk met elkaar te discussiëren.

Robert Pino

Robert Pino is al meer dan 20 jaar een bekende strateeg en adviseur voor belangrijke leiders in politiek en business. Hij heeft het vermogen om complexe zaken om te zetten in simpele toepassingen met meetbare positieve resultaten. Hij is een erkend thought leader in strategie en leiderschap en bekend van optredens bij CNN, NBC, ABC, RTL en de publieke omroepen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?