aantrekkelijk

Selectie op heupen, lach en schaamlippen?

Je moet het een man niet kwalijk nemen wanneer hij op straat zijn hoofd omdraait om opvallen een vrouw na te kijken. Daar kunnen ze niks aan doen. Ze zijn een soort van biologische geprogrameerd om na te gaan of deze vrouw voor hun een goede match zou zijn. Bij deze check worden een aantal eigenschappen automatisch doorgenomen, zoals heupen, stem en glimlach. Vallen schaamlippen ook in dit lijstje?

Checklist van de mannen

Het is niet van deze tijd maar al sinds de oertijd dat mannen vrouwen checken of ze voldoen aan bepaalde uiterlijke kenmerken die geassocieerd worden met gezondheid en vruchtbaarheid. Bezit een vrouw deze eigenschappen dan zal het onderbewustzijn van de man haar automatisch als aantrekkelijk classificeren.

1. Brede heupen en smalle taille

Echt verbaasd zul je niet zijn met het feit dan brede heupen en smalle taille hoog op het checklijstje van de mannen staan. Het zandlopermodel is niet voor niets het meest nagestreefde figuur bij veel vrouwen. Antropologist Barnaby Dixson verklaart dat heupen geassocieerd worden met een voorspoedige bevalling. Brede heupen in combinatie met de slanke taille zorgen voor een vrouwelijk silhouet dat door veel mannen gewaardeerd wordt.

2. Hoge stem

Een hoge stem duidt op jeugdigheid. Veel mannen doet dit denken aan een klein vrouwenlichaam, dat volgens veel mannen als aantrekkelijk wordt ervaren.

3. Gezond haar

Wetenschappers ontdekten dat gezond, vol en lang haar iets is waar een heleboel mannen niet aan kunnen weerstaan. Een teken van een goede gezondheid en vruchtbaarheid.

4. Glimlach

Gelukkige mensen zijn aantrekkelijke mensen. Veel lachen is dus de boodschap. Zeker als je witte tanden hebt, want die worden als extra aantrekkelijk gezien.

5. Weinig make-up

Sterk opgemaakte vrouwen mogen denken dat die lagen make-up, zwaar aangezette ogen en donkere lippen hen mooier maken, maar dat blijkt niet waar. Mannen houden meer van een look die puur natuur is.

6. Rood

Wanneer je een kleur bedenkt bij passie en liefde dan is dat rood. Het dragen van rood blijkt de aantrekkelijkheid te vergroten. Het is dus niet verkeerd om af en toe eens de kleur rood te dragen.

7. Schaamlippen

Er blijken heel wat vrouwen onzeker te zijn over hoe hun vagina eruit ziet. Schaamlipcorrecties zitten in de lift, omdat steeds meer vrouwen willen voldoen aan de norm. Maar is er een norm?

Volgens onderzoekers van het Academisch Medisch Centrum (AMC) kun je vrouwen van dit “probleem” afhelpen door ze veel foto’s van andere vagina’s te tonen. Uit een test waarin dit werd toegepast werd duidelijk dat de vrouwen die deze vaginafoto’s gezien hadden een veel positiever beeld ontwikkelden over hun eigen geslachtsdeel. De vrouwen beseften dat geen enkele vagina er hetzelfde uitziet en er ook geen norm is.

Er is geen norm

Hebben mannen een voorkeur hebben voor bepaalde schaamlippen? Dat kan mogelijk als je als man vooral uit bent op seks. Het bed is (hopelijk) niet de eerste plek waar je elkaar treft, waarschijnlijk heb je elkaar dan al een paar keer meer meegemaakt. Maar ook dat is persoonlijk en dat moet iedereen voor zich zelf bepalen. Het zijn blijkbaar vooral de  vrouwen die onzeker gemaaktworden door “perfecte” vagina’s uit (porno) films. Maar dat moet voor mannen dan toch net zo gelden als zij hun penissen afmeten aan dat soort films. Eigenlijk geldt toch voor alle uiterlijkheden dat er geen norm is. Over smaak valt niet te twisten, gelukkig maar.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!