seksprogramma Goedele

Seksuologe Goedele Liekens na zes jaar weer single

Goedele Liekens is na ruim zes jaar weer single. De seksuoloog heeft een einde gemaakt aan haar relatie met de twee jaar jongere zakenman Luc. “Het in stand houden kostte stilaan te veel energie”, laat Liekens weten.

Praktische obstakels

Goedele Liekens is weer vrijgezel. Na zes en een half jaar is de relatie met haar vriend Luc misgelopen. Luc is twee jaar jonger en zaakvoerder van een dienstenchequebedrijf in Limburg. De twee liepen elkaar tegen het lijf op een feestje van een gemeenschappelijke kennis, maar uiteindelijk wogen de praktische moeilijkheden te zwaar door. “Onze relatie in stand houden kostte stilaan te veel energie”, klinkt het.

“Het komt hem goed uit dat ik naar buitenland moet”

“De enige oplossing is dat ik zou stoppen met werken, want Luc zie ik niet meteen met pensioen gaan. Hij heeft het nog drukker dan ik”, laat de seksuologe weten aan Het Laatste Nieuws. “Het komt hem goed uit dat ik af en toe naar het buitenland moet, hij heeft geen behoefte aan een vrouw die thuis op hem wacht. Misschien moet ik dus met pensioen, zodat we eindelijk kunnen samenwonen. De ellenlange files die we moeten trotseren om elkaar te zien, beginnen immers zwaar door te wegen.”

Geen zwart gat

Het goede nieuws is dat Liekens niet in een zwart gat zal vallen. Ze is nog steeds actief als seksuologe en geeft daarover ook boeken uit. Daarnaast werkt ze voor televisie, waaronder ‘Goedele On Top’, en komt ze bij de verkiezingen op 26 mei op voor Open Vld.

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!