seksprogramma Goedele

Seksuologe Goedele Liekens na zes jaar weer single

Goedele Liekens is na ruim zes jaar weer single. De seksuoloog heeft een einde gemaakt aan haar relatie met de twee jaar jongere zakenman Luc. “Het in stand houden kostte stilaan te veel energie”, laat Liekens weten.

Praktische obstakels

Goedele Liekens is weer vrijgezel. Na zes en een half jaar is de relatie met haar vriend Luc misgelopen. Luc is twee jaar jonger en zaakvoerder van een dienstenchequebedrijf in Limburg. De twee liepen elkaar tegen het lijf op een feestje van een gemeenschappelijke kennis, maar uiteindelijk wogen de praktische moeilijkheden te zwaar door. “Onze relatie in stand houden kostte stilaan te veel energie”, klinkt het.

“Het komt hem goed uit dat ik naar buitenland moet”

“De enige oplossing is dat ik zou stoppen met werken, want Luc zie ik niet meteen met pensioen gaan. Hij heeft het nog drukker dan ik”, laat de seksuologe weten aan Het Laatste Nieuws. “Het komt hem goed uit dat ik af en toe naar het buitenland moet, hij heeft geen behoefte aan een vrouw die thuis op hem wacht. Misschien moet ik dus met pensioen, zodat we eindelijk kunnen samenwonen. De ellenlange files die we moeten trotseren om elkaar te zien, beginnen immers zwaar door te wegen.”

Geen zwart gat

Het goede nieuws is dat Liekens niet in een zwart gat zal vallen. Ze is nog steeds actief als seksuologe en geeft daarover ook boeken uit. Daarnaast werkt ze voor televisie, waaronder ‘Goedele On Top’, en komt ze bij de verkiezingen op 26 mei op voor Open Vld.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!