seks vakantie

Seksualiteit in een relatie

Om maar met de deur in huis te vallen, dit artikel gaat over seks. En in het bijzonder over seksspeeltjes. We merken op Singlessite dat artikelen over seks goed gelezen worden door onze lezers. Het is dus een onderwerp waar interesse voor is. Wij zijn niet preuts, maar wij willen geen mensen afschrikken.  Dus mijn waarschuwing is net als vroeger de Pabo folder in je brievenbus,  waarop je gewaarschuwd werd voor de niets verhullend inhoud.

Relatie

Als bezoeker van singlessite.nl is de kans vrij groot dat je single bent, dat je zoekende bent naar een partner, dat je net een relatie hebt afgesloten, dat je aan het daten bent en mogelijk dat je weer de kriebels in je buik voelt.  Is dat laatste het geval, dan is dat heerlijk voor jou. Ga ervoor.

We weten echter dat het verkrijgen van een nieuwe relatie, als je wat ouder wordt , gewoon lastig wordt. Je wordt kieskeuriger, je bent heel gewend aan je eigen maniertjes en eigen leefwijze. We willen graag met iemand verder, maar dat moet vaak wel op onze manier. Zeker na een jarenlange relatie en een scheiding achter je, is het opbouwen van een nieuwe relatie gebasseerd op onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen, bijna een onhaalbare droom.

Respect

Maar dan gebeurt het toch. Hotel de botel. Hoe lang wacht je in het ontdekken van elkaar of de seks tussen jullie ook goed zit. Toen je nog jong was, wachtte je misschien wel maanden of jaren. En er zijn nog steeds vrouwen die als maagd het huwelijk in gaan. Ik las zeer recent dat zo’s huwelijk een zeer grote kans van slagen heeft. Maar ja in een tweede leven ben je toch al geen maagd meer, dus dan zou ik met seks niet te lang wachten. Het is namelijk een heel belangrijk deel in een relatie. Maar zeker niet het belangrijkste en al helemaal niet het enige. Het belangrijkste vind ik lief zijn voor elkaar en respect hebben voor elkaar. Wat soft denk je nu misschien, dit artikel zou toch over seksspeeltjes gaan en nu hebben we het over respect.

Normen en waarden en grenzen

Wanneer seksualiteit een relatie binnenkomt, gaan mensen nog meer dan bij andere onderwerpen elkaars normen en waarden leren kennen. Eerder gebruikte ik het woord preuts. Dat lijkt misschien niet van deze tijd, omdat iedereen opener lijkt te zijn. Maar ik weet zeker dat die openheid over wat je al wel of niet intiem met iemand wilt doen echt heel divers is. Laat elkaar vooral in elkaars waarde. Forceer de ander niet en dwing nooit op tot seksuele activiteiten die voor de ander niet goed voelen. In ieder geval  niet  nu,  een vertrouwensband kan natuurlijk altijd groeien. Grenzen zijn niet altijd om te overschrijden.

Zo ook is het gebruik van seksspeeltjes iets wat je anderen niet kunt opdringen. Voor je zelf mag je alles proberen en toepassen. Ga gerust je gang. Natuurlijk mag je het vragen aan je nieuwe geliefde, maar opdringen is dood in de pot. Je weet van elkaar wel meteen een belangrijk facet, dus dat is ook niet erg. Het kan maar duidelijk zijn.

Seksspeeltjes

Nu hebben we het ergens over, zullen velen denken. Onderzoek van AshleyMadison.com (Global Seks Survey) toont aan dat 85% van de Nederlandse vrouwen seksspeeltjes heeft. Maar waarom is de populariteit van seksspeeltjes zo toegenomen? Of je nou single bent of in een relatie zit, seksspeeltjes kunnen je leven een stuk aangenamer maken.

Het stimuleert je seksleven. Seksspeeltjes richten zich vooral op de vrouw. Zij kan door gebruik van een speeltje gemakkelijker en intenser haar hoogtepunt bereiken.

Daarnaast verbetert seks in het algemeen  je gezondheid.  Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig seks hebben, gemiddeld twee tot acht jaar langer leven. Bovendien ben je minder vaak ziek, omdat je immuunsysteem verhoogd wordt doordat je tijdens seks tot 30% immunoglobuline aanmaakt.

Je bent gelukkiger als je regelmatig een orgasme hebt. Er komen dan endorfines vrij en deze zorgen ervoor dat je je kalmer en gelukkiger voelt.

Hoe weet je nou welk seksspeeltje je moet hebben? Er zijn honderden seksspeeltjes te vinden bij diverse (online) winkels, zoals Pabo.nl. Het hoeft ook helemaal niet veel te kosten, aangezien er bijvoorbeeld ook kortingscodes voor Pabo.nl te vinden zijn.

Win een seksspeeltje!

In plaats van een boek of een filmkaartje mag Singlessite.nl  een Super Surprise Box van Pabo.nl ( ter waarde van 99 euro) cadeau geven. Pabo.nl heeft de overtuiging dat seksspeeltjes goed voor je. Zij willen dat jij dit zelf gaat ervaren.

Wat moet je doen om kans te maken op deze verrassingsbox van Pabo.nl?

Like ons dan op Facebook.
Deel dit bericht met 5 vrienden.
Stuur een email naar info@singlessite.nl met je naam en adresgegevens. Je mag ook een pseudoniem erbij zetten voor als je wint.

En  wie weet wat voor leuke speeltjes er daar allemaal in zitten…! Deze actie gaat lopen tot 8 september 2014.

 

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.