dildo solo seks

Seksspeeltjes zijn zo oud als de weg naar..

Polen! Want daar deden archeologen een wel heel opmerkelijke vondst bij het opgraven. Een dildo uit de 18e eeuw deed ze wel even met de ogen knipperen. Het seksspeeltje, gemaakt van hout en leer verkeerde ook nog eens in uitstekende staat.

Ouderwetse dildo

Misschien moet jij er niet aan denken om met dit geval tussen de lakens te kruipen maar zo’n 250 jaar geleden was het de normaalste zaak van de wereld. Volgens de archeologen gaat het om een dildo die destijds behoorlijk wat centen heeft gekost. Na een schoonmaakbeurt bleek dat het 20 centimeter lange speelt uit zeer duur leer van de hoogste kwaliteit was gemaakt en is opgevuld met borstelharen. De top (lees eikel) bestaat uit fijn houtsnijwerk. Vermoedelijk liet de gebruiker van het speeltje het per ongeluk in het toilet vallen.

Uitzonderlijke erotica vondst

,,Dit is een uitzonderlijke vondst voor het onderzoek naar de geschiedenis van de erotica”, zegt een medewerker van de regionale dienst Monumentenzorg tegen Radio Gdansk.

Zeldzaamheid

Historische seksspeeltjes zijn behoorlijk zeldzaam omdat ze doorgaans goed verborgen werden en na gebruik vaak vernietigd. Anders dan bij eerder gevonden houten fallussen, deed deze dildo met zekerheid geen dienst als religieus object, maar werd het gebruikt voor seksuele doeleinden.

Solo seks

Solo seks is dus inderdaad zo oud als de weg naar Rome, of Polen dus. Tegenwoordig hebben we talloze technische, vibrerende varianten die vrouwen (en mannen) naar een hoogtepunt brengen. Tips voor heerlijke solo seks lees je hier ladies..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.