dildo solo seks
23 April 2015

Seksspeeltjes zijn zo oud als de weg naar..

Polen! Want daar deden archeologen een wel heel opmerkelijke vondst bij het opgraven. Een dildo uit de 18e eeuw deed ze wel even met de ogen knipperen. Het seksspeeltje, gemaakt van hout en leer verkeerde ook nog eens in uitstekende staat.

Ouderwetse dildo

Misschien moet jij er niet aan denken om met dit geval tussen de lakens te kruipen maar zo’n 250 jaar geleden was het de normaalste zaak van de wereld. Volgens de archeologen gaat het om een dildo die destijds behoorlijk wat centen heeft gekost. Na een schoonmaakbeurt bleek dat het 20 centimeter lange speelt uit zeer duur leer van de hoogste kwaliteit was gemaakt en is opgevuld met borstelharen. De top (lees eikel) bestaat uit fijn houtsnijwerk. Vermoedelijk liet de gebruiker van het speeltje het per ongeluk in het toilet vallen.

Uitzonderlijke erotica vondst

,,Dit is een uitzonderlijke vondst voor het onderzoek naar de geschiedenis van de erotica”, zegt een medewerker van de regionale dienst Monumentenzorg tegen Radio Gdansk.

Zeldzaamheid

Historische seksspeeltjes zijn behoorlijk zeldzaam omdat ze doorgaans goed verborgen werden en na gebruik vaak vernietigd. Anders dan bij eerder gevonden houten fallussen, deed deze dildo met zekerheid geen dienst als religieus object, maar werd het gebruikt voor seksuele doeleinden.

Solo seks

Solo seks is dus inderdaad zo oud als de weg naar Rome, of Polen dus. Tegenwoordig hebben we talloze technische, vibrerende varianten die vrouwen (en mannen) naar een hoogtepunt brengen. Tips voor heerlijke solo seks lees je hier ladies..

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

Lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie