5 spannende singlevakanties

Seksplezier voor singles

George Michael zong het lang geleden al in een van zijn nummers ‘Sex is natural – sex is good. Not everybody does it. But everybody should’. Klopt als een bus. Maar als single ligt de seks niet altijd voor het oprapen. Seks met jezelf, dat kan gelukkig altijd!

Solo seks

Uit onderzoek blijkt dat singles vaker zijn aangewezen op solo seks dan mensen met een relatie. Niks mis mee en een avondje seksen met jezelf kan bijzonder bevredigend zijn. Onze artikelen over doe-het-zelf-seks en masturbatie worden bijzonder goed gelezen en dat is niet voor niets.

Singles & seksplezier

Als online singles magazine leek het ons niet zo’n gek idee om een pakket samen te stellen waarmee singles zichzelf op seksueel vlak eens lekker kunnen verwennen. Wat zou de single man of vrouw nu graag in de slaapkamer willen hebben? Waar zouden ze extra genot aan beleven en wat zouden ze kunnen gebruiken als er een nieuwe (bed)partner om de hoek komt kijken? Samen met Mail & Female, een bekende erotische webshop, gingen we om de tafel zitten en stelden we een paar heerlijke verwenpakketten samen.

Man, vrouw of Duo

Single man of vrouw, we hebben voor beiden een prikkelend verwenpakket waarmee je heel wat uurtjes seksplezier zult beleven. Gloort er een nieuwe liefde aan de horizon? Dan is er het special duo pakket waar je elkaar mee tot ongekende hoogten brengt. Liever een tikkie spannender? Dan kies je het natuurlijk het 50 tinten grijs pakket. Toe aan een erotisch mysterie? Dan hebben we het Mystery Love pakket voor twee.

Vrijgezel

We hebben gemerkt dat singles de pretpakketten niet alleen voor zichzelf bestellen maar ook voor die vriend of vriendin die op het punt staat te trouwen.  Het blijkt een gewild cadeau voor een spraakmakend vrijgezellenfeest. Dus als je toe bent aan een erotisch verwenmomentje of op zoek naar een origineel cadeau, dan bezoek je Singlespretpakket.nl  

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.