tips spannend voorspel

Seksongeluk op de werkvloer is geen bedrijfsongeval

Seks op de werkvloer of onder werktijd kan behalve als een spannend avontuurtje ook minder prettig uitpakken. Vallen er abuis gewonden, dan hoeft men in Australië in ieder geval niet te rekenen op een schadevergoeding.

Australische werkgevers hoeven geen schadevergoeding te betalen aan werknemers die gewond raken tijdens vrijpartijen op dienstreizen. Dat heeft de hoogste rechter in Canberra woensdag bepaald.

Het oordeel van het Hooggerechtshof maakt een einde aan een 7 jaar durende juridische strijd. Het proces tegen Comcare, een overheidsorganisatie van de Gemenebest, was aangespannen door een destijds 30-jarige ambtenaar. De vrouw raakte in 2007 gewond op een dienstreis, toen tijdens een vrijpartij de plafondverlichting op haar hoofd viel.

Omdat ze formeel gezien aan het werk was en haar werkgever het hotel had geboekt, stelde ze hem verantwoordelijk voor zowel de fysieke schade als het psychische leed. Volgens het Hooggerechtshof is er echter geen sprake van een werkongeval.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.