tips spannend voorspel

Seksongeluk op de werkvloer is geen bedrijfsongeval

Seks op de werkvloer of onder werktijd kan behalve als een spannend avontuurtje ook minder prettig uitpakken. Vallen er abuis gewonden, dan hoeft men in Australië in ieder geval niet te rekenen op een schadevergoeding.

Australische werkgevers hoeven geen schadevergoeding te betalen aan werknemers die gewond raken tijdens vrijpartijen op dienstreizen. Dat heeft de hoogste rechter in Canberra woensdag bepaald.

Het oordeel van het Hooggerechtshof maakt een einde aan een 7 jaar durende juridische strijd. Het proces tegen Comcare, een overheidsorganisatie van de Gemenebest, was aangespannen door een destijds 30-jarige ambtenaar. De vrouw raakte in 2007 gewond op een dienstreis, toen tijdens een vrijpartij de plafondverlichting op haar hoofd viel.

Omdat ze formeel gezien aan het werk was en haar werkgever het hotel had geboekt, stelde ze hem verantwoordelijk voor zowel de fysieke schade als het psychische leed. Volgens het Hooggerechtshof is er echter geen sprake van een werkongeval.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Margret ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
18 oktober 2021

Vreemdgaan: half Nederland doet het

Bijna de helft van de mensen zegt ooit in zijn leven bedrogen te zijn door een partner. Een kwart is door zijn huidige partner bedrogen, of vermoedt dat dat is gebeurd. Ook geeft bijna de helft van de mensen toe dat hij of zij zelf weleens is vreemdgegaan.