Seksleven avontuurlijker op vakantie

In de sauna, het zwembad of lekker op het balkon: het kan hotelgasten weinig schelen waar ze het doen. Als ze zin hebben in seks, dan staat niks ze in de weg. Tenminste, zo blijkt uit een Australisch onderzoek.

Een onderzoek onder meer dan vijfduizend Australiërs schept een beeld van de vreemde plekken waar hotelgasten de liefde bedrijven. Naast de wellnessfaciliteiten en het balkon zijn ook het trappenhuis, de lift en de gangen van het hotel populaire vunsplekken.

Uit het ‘Hotel Secrets’ onderzoek, uitgevoerd door het Australische Lastminute.com.au, blijkt verder dat 38 procent van de Australiërs zich avontuurlijker onder de dekens voelt wanneer ze op vakantie zijn.

Ruim 35 procent van de ondervraagden overweegt om een hotelkamer per uur te boeken om romantische contacten op te doen. Elf procent koos een hotelkamer als setting om een ex-liefde te ‘ontmoeten’.

Vijf procent gaf toe vreemd te gaan in een hotel tijdens hun huidige relatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?