tips spannend voorspel

Seksfantasie: openbare plek en trio favoriet

We hebben ze allemaal; seks fantasieën. Maar wat is nou de meest favoriete? Een Europese erotiekketen ging op onderzoek uit en ondervroeg ruim 1000 Nederlanders naar hun seksuele fantasieën.  

Mannen versus vrouwen seks

Vrouwen fantaseren het meest over seks op een openbare plaats. Mannen daarentegen hebben een trio als favoriete seks fantasie.  Een triootje staat bij vrouwen op de tweede plaats gevolgd door een erotisch rollenspel. Bij de mannen komt seks op een openbare plek op nummer twee, gevolgd door een vrijpartij met een beroemdheid. Het idee om een seksfilm op te nemen, daar lopen vrouwen het minst warm voor. Voor mannen geldt dat seks met iemand van hetzelfde geslacht de minst aantrekkelijke fantasie is.

Twee walletjes

Ruim 14 procent van de ondervraagde vrouwen noemt zichzelf biseksueel tegenover 10 procent van de mannen.  Slechts 5 procent van de mannen noemt zichzelf homoseksueel en bij de vrouwen geeft 4 procent aan dat ze lesbisch zijn.

65+

Voor het onderzoek werden ook 65plussers gevraagd naar hun favoriete seksuele fantasie. Zij vinden, mits met toestemming van de partner, vreemdgaan de ultieme seks fantasie. Voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar geldt dat ze minder enthousiast zijn over legaal vreemdgaan. Naarmate mensen ouder worden neemt de populariteit van deze fantasie toe.

Lees ook: maak van jezelf een seksgodin

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.