vakantie liefst met partner

Seksdrive: mannen sneller opgewonden op vakantie

Ben je toe aan kriebels in je buik en verlang je naar een overheerlijke vrijpartij? Boek dan een vakantie! Mannen voelen zich op vakantie namelijk sneller aangetrokken tot andere mensen. Dus de kans op een seksueel avontuur is groter wanneer je op reis bent.

Dit blijkt uit een onderzoek van de website Reisgraag dat 551 bezoekers ondervroeg. Het onderzoek beperkt zich niet tot de single man, ook mannen die met hun partner op vakantie gaan hebben vaker seks dan dat ze thuis hebben.

Aantrekkingskracht

Meer mannen (15,9 procent) dan vrouwen (6,1 procent) voelen zich tijdens de vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen, terwijl ze met hun geliefde op vakantie zijn. Jongeren onder de 18 jaar (24 procent) voelen zich, vergeleken met andere leeftijden, het meest aangetrokken tot andere mensen dan hun partner. Veel van de respondenten tussen 18 en 29 jaar (69,4 procent) vinden andere mensen echter minder aantrekkelijk tijdens een vakantie met hun partner.

Seks en alcohol

Meer mannen (58,9 procent) dan vrouwen (56,3 procent) geven aan dat ze meer seks hebben op vakantie. Wel blijkt dat hoe ouder men wordt, hoe kleiner het verschil is tussen de frequentie van seks op vakantie en de frequentie van seks thuis.

Relatiebreuk

38,5 procent van de mannen en 43,8 procent van de vrouwen die hun relatie na de vakantie verbrak, geeft aan dat er vooraf al twijfels waren. Dit geldt vooral voor de mensen met een leeftijd tussen de 30 en 49 jaar (77 procent).

Ruzie op vakantie

Meer mannen (30,8 procent) dan vrouwen (12,5 procent) hebben hun relatie verbroken, omdat er tijdens de vakantie veel ruzie was. Van de respondenten jonger dan 18 jaar liet de helft  weten dat ze de relatie beëindigden omdat er overspel was gepleegd. De meeste mensen tussen de 18 en 29 (27,3 procent) gaven als reden dat hun partner te veel dronk.

Single vakantie

Als single heb je daar allemaal geen last van. Lekker onbezorgd op vakantie met een leuke groep singles verhoogt natuurlijk zeker de kans dat je die vlinders in je buik voelt en… misschien wel stomende seks hebt op vakantie!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.