Sekscruises zijn hot

Sekscruises zijn hot. Steeds meer gerenommeerde cruisemaatschappijen proberen nieuwe klanten te verleiden met speciale, pikante vaartochten op hun ’love boats’. Ook is er steeds meer vraag naar erotiek op zee.

Dit cruiseseizoen kunnen liefhebbers zelfs terecht op verschillende schepen. Er worden tripjes aangeboden voor oudere vrouwen die vallen op jonge mannen, maar ook voor swingers, ruimdenkende mannen en vrouwen die graag hun hut delen met andere stellen.

Carnival Cruise Lines, de moedermaatschappij van ’onze’ Holland Amerika Lijn, bood vorig jaar als eerste grote cruisemaatschappij ter wereld een zogeheten ’cougar cruise’ aan. Daarop boekten vrouwen die hunkerden naar jonge mannen en andersom. Het liep storm, maar Carnival kreeg ook een hoop kritiek te verduren en stopte met dit soort aanbiedingen.

Concurrent Royal Carribean, een andere grote cruisemaatschappij, dichtte het gat in de markt en komt dit jaar wederom met een cougartrip op het schip Mariner of the Seas. Ook Norwegian Cruise Line komt met een dergelijke reis.

Carnival ging ook in zee met een reisorganisatie, die een cruise voor swingers aanbiedt. Tijdens deze driedaagse tocht door de Bahama’s, waar zo’n duizend koppels op meekunnen, staan diverse sexy shows en erotische zwembadparty’s op het programma. Er vinden orgasmecursussen plaats, maar ook massage- en zelfs sm-seminairs.

Nederlandse cruiseaanbieders hebben de sekscruises niet direct in hun assortiment staan. Mochten mensen belangstelling hebben, dan wordt er vooral direct bij de cruiseaanbieder geboekt en niet via een reisbureau. „De balie van een reisbureau is nu niet bepaald een plek waar je open en bloot vertelt dat je een swingerscruise wil maken”, aldus een medewerkster.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?