smartphone killer seksleven

Seks van de toekomst

Dat seks meer is dan alleen maar functioneel weten we natuurlijk al jaren. Singles genieten niet alleen van one-night-stands maar ook solo seks is erg populair. Seksspeeltjes zijn niet voor niets booming business. Maar hoe ziet ons seksleven er in de toekomst uit met al die nieuwe technologie?

Seks is good

George Michael zong het jaren geleden al “Seks is natural, seks is good, not everybody does it, but erverybody should”. Zo is het maar net. Maar seks is meer dan ‘one on one’ en we doken in de seksverwachtingen van de toekomst.

Seks App

Je kan het zo gek niet bedenken, of er is een app voor. Wat seks betreft is dat niet anders, al ligt er nog heel wat onontgonnen terrein open voor ontwikkelaars. Een voorbeeld van een nu al geslaagde app is SKEA, die je aan de hand van een leuk videospelletje je bekkenbodemspieren laat trainen.

Seksspeeltjes via je smartphone

Een vibrator gebruiken, terwijl je lief de touwtjes in handen heeft met zijn smartphone als afstandsbediening, sexy toch? En ideaal om lange-afstandsrelaties opwindend te houden. Sommige vibratortypes hebben nu al zo’n functie, voor andere is het héél nabije toekomstmuziek.

Penisverlenging

Size doesn’t matter zeggen ze. Maar daar denken vele mannen en vrouwen anders over. In Zuid-Korea kunnen mannen met behulp van een operatie hun penis  tot 4 cm laten verlengen. De procedure staat nog in zijn kinderschoenen, maar raakt meer en meer verspreid naar andere continenten.

Lange termijn

Wie veel geduld (en geld) heeft: wetenschappers aan het North Caroline Wake Forest Institute zijn bezig met het laten groeien van penissen in laboratoria, met als doel om ze op lange termijn op mensen te transplanteren. Een penis naar keuze dus. Let wel: met ‘lange termijn’ gokken ze op een tijdspanne van 10 jaar. Dat duurt nog even dus!

Voetfetisjisten

Ze bestaan wel degelijk, mensen die vreselijk opgewonden worden van voeten. En blijkbaar is die doelgroep groot genoeg om er een product voor op de markt te brengen, want de Vajankle is een valse vagina in de vorm van een voet.  Oordeel zelf…

Seks met een celeb

In de verre toekomst moet het mogelijk zijn om de nacht van je leven te beleven met één van je favoriete sterren. Of een hologram daarvan toch, alleszins. Een extra voordeel: strikt genomen kan je dan niet van overspel spreken, toch?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.