Je hebt een date, je eerste, je tweede of een volgende. Maakt niet uit. Je hebt dus al vaker met elkaar afgesproken maar nog niet echt thuis bij elkaar. Misschien woon je nog wel bij je ouders, of ben je gescheiden en zit je oppas thuis bij jouw kinderen. Je vindt begint elkaar meer dan leuk te vinden en je kunt eigenlijk niet van elkaar afblijven. Wat dan?

Seks op gekke plekken is juist spannend

Het stoom loopt bij jullie beiden uit je oren zoveel zin hebben jullie in elkaar. De opwinding neemt toe en jullie zijn niet meer te houden. Maar er is geen slaapkamer in de buurt? Wie zit daar mee? Dat hoeft geen beperkende factor te zijn. Seks op gekke plekken is juist enorm spannend! De volgende 10 plaatsen kunnen uitkomst bieden.

1. Werk

Onder het motto ‘even de werkstress ontladen’kun je gaan voor seks op de werkvloer. Niet alleen lekker maar ook nog eens enorm spannend, want wat gebeurt er als jullie betrapt worden? Wil je het echt goed doen, dan ga je natuurlijk voor het bureau van de baas.

2. Strand

Als cocktail is ‘ie al heerlijk, maar échte sex on the beach is nog veel beter. Lekker rollebollen op het strand is een klassiekertje die iedereen ooit gedaan moet hebben. Enne, dat zand tussen je billen moet je maar voor lief nemen.

3. Bus

Midden in de bus op elkaars schoot klimmen is misschien wat onsubtiel, maar hoe spannend is het om achterin de bus stiekem wat handwerk te verrichten, terwijl er op de bank vóór jullie gewoon mensen zitten?

4. In de regen

Je kent vast wel dat hartstochtelijke filmmoment waarop twee geliefden elkaar beminnen in de stromende regen. Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben.

5. Vliegtuig

Veel mensen hebben deze plek zeker op hun verlanglijstje, maar hoeveel hebben het nu eigenlijk echt gedaan? Of het comfortabel is betwijfelen we, maar deze moet je ooit zeker nog eens proberen!

6. Club

Jij en je nieuwe vlam staan elkaar helemaal gek te maken in de club. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en besluiten naar huis te gaan. Wacht… naar huis? Dat is geen optie! De wc is véél spannender! Bovendien kan je daarna weer gewoon verder feesten.

7. Lift

Het vergt wat gevoel voor timing in combinatie met een flinke portie geluk, maar opwindend is een vrij partij in de lift zéker.

8. Sauna

Heet, heter, heetst! Hoewel de sauna je uit zichzelf al flink laat zweten, is dit een echte aanrader. En tja, naakt was je toch al.

9. Pashokje

Dat een dagje samen shoppen best vermoeiend is, weten we allemaal. Kies om bij te komen eens voor een break in het pashokje van je favo winkel! Succes gegarandeerd.

10. Zee

Zie je al voor je hoe jullie tussen de zwemmende mensen stiekem jullie badkleding uittrekken en elkaar beminnen? Een echte aanrader! Bijkomend voordeel is dat je in het water zo licht bent dat het echt een belevenis is die met geen andere te vergelijken is.