zomer festival

Seks op een festival: zo doe je het

Broeierige sferen, lekkere deuntjes… Als er één plek is waar rijkelijk gedronken, geflirt én gesekst wordt, is het wel op een festival. Maar hoe pak je dat nou handig aan?

Better safe than sorry

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Stop behalve je hippe festival-outfit-jes dan ook intiem-doekjes én voldoende condooms in je tas. In the heat of the moment wil je niet zonder zitten of naar de dichtstbijzijnde winkel op kilometers afstand moeten rennen.

Duik in de dixie

Misschien niet de meest romantische plek, wel de favoriete seksspot onder festivalgangers. Dixies genoeg en niemand die jullie kan zien. Tip: zoek een dixie in de schaduw als de zon schijnt, anders loopt de temperatuur wel héél hoog op.

Uit de tent lokken

Meerdaags festival? Dan is je tent de perfecte seksplek. Vanwege ruimtegebrek is de missionarishouding hier het beste standje. Tip: doe het licht in de tent uit om een opwindend schimmenspel voor de buren te voorkomen. Tip 2: met een muziekje op horen ze je ook niet.

Pull up to my bumper baby

De auto leent zich uitermate goed voor wat actie in de taxi. Spoed je richting het parkeerterrein als de massa eropuit trekt om die grote act te zien en laat die steamy windows maar komen.

Groene vingers

De meeste festivals vinden plaats in een park of bos, dus is er lekker veel groen om in te duiken. Vlij jezelf achter een boom en seks bij voorkeur staand om te voorkomen dat je onder de modder of insectenbeten het veld weer op komt. Pas wel op dat je niet wordt gezien: seks in het openbaar is strafbaar. En voor je het weet sta je op Dumpert.

Bron: Viva

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.