mode blunder eerste date

Seks op de werkvloer

Voor gemiddeld één op twee staat vrijen op de werkvloer op de lijst van seksuele fantasieën. Datingsite EliteSingles ging op zoek naar de meest aantrekkelijke locatie(s) om die droom te vervullen.

Woeste vrijpartij

Seksuele spanning tussen collega’s is menselijk. Wegdromen naar een lege vergaderzaal waarin een pittige discussie met die aantrekkelijke collega uitmondt in één van die woeste vrijpartijen die je alleen in films ziet, dat doen we vaker dan je denkt. Alleen geeft uiteraard niet iedereen toe aan die lustgevoelens.

Locatie zorgvuldig kiezen

Wie dat echter wel doet, kiest de locatie liever zorgvuldig uit. Volgens mannen staat de opslagruimte overtuigend op kop. Vrouwen verkiezen liever een afgesloten vergaderzaal, gevolgd door hun bureau en dan pas de opbergruimte. De minst aantrekkelijke plaatsen voor een seksavontuurtje op het werk blijken de toiletten, de rookruimte en de keuken te zijn.

Mannen               
1. Opbergruimte
2. Eigen bureau
3. Vergaderzaal
4. Toilet
5. Lift

Vrouwen
1. Vergaderzaal
2. Eigen bureau
3. Opbergruimte
4. Lift
5 Toilet

Bron: AD

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.