seks om reis te betalen

Seks om je reis te bekostigen

Op reis gaan is leuk, maar kost geld. Iets waar de meeste studenten niet zoveel van hebben. Een Chinese tiener bedacht daarom een nieuwe invulling voor het begrip ‘werkvakantie’.

Ze deed via de Chinese social media kanalen een oproep voor tijdelijke vriendjes die haar reis willen bekostigen in ruil voor seks. Volgens Shanghiist.com gaat het echter om een hoax.

Tijdelijke vriendjes

Ju Peng, een jonge vrouw uit Shanghai plaatste de advertentie op de Chinese sociaalnetwerksite Weibo. Ze maakte daar bekend dat ze zocht naar ‘tijdelijke vriendjes’ in de steden die ze op haar reis wil gaan bezoeken. “Ze zullen voor mijn transport naar hun stad betalen en al mijn uitgaven tijdens mijn verblijf. En…ze moeten genereus zijn”, stond er naar verluidt in het bericht.

Rijk

Maar dat is nog niet alles: verder moeten de jongens (om in aanmerking te kunnen komen) er goed uitzien, jonger zijn dan 30 en jonger dan 1.75, en uiteraard rijk. “In ruil daarvoor krijgen ze een hele nacht met mij, mijn onverdeelde aandacht en de kans om te pronken met een beeldschoon meisje”. De 19-jarige is met andere woorden van plan om met seks haar reis te financieren.

Eerste keer?

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke oproep opduikt. De rugzaktoeriste zegt dat ze deze methode al eerder heeft toegepast om het oosten van China te ontdekken en dat ze nu hetzelfde wil doen om de rest van haar land te kunnen zien. Ze heeft naar eigen zeggen onvoldoende financiële middelen om op de traditionele manier te kunnen reizen.

Haar oproepje op Weibo heeft haar ook heel wat forse kritiek opgeleverd. Want sommige gebruikers omschrijven het als prostitutie. De tiener zelf ziet echter het probleem niet van haar plan. “Het is een beetje zoals liften. Niets om je voor te schamen”.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!