seks om reis te betalen

Seks om je reis te bekostigen

Op reis gaan is leuk, maar kost geld. Iets waar de meeste studenten niet zoveel van hebben. Een Chinese tiener bedacht daarom een nieuwe invulling voor het begrip ‘werkvakantie’.

Ze deed via de Chinese social media kanalen een oproep voor tijdelijke vriendjes die haar reis willen bekostigen in ruil voor seks. Volgens Shanghiist.com gaat het echter om een hoax.

Tijdelijke vriendjes

Ju Peng, een jonge vrouw uit Shanghai plaatste de advertentie op de Chinese sociaalnetwerksite Weibo. Ze maakte daar bekend dat ze zocht naar ‘tijdelijke vriendjes’ in de steden die ze op haar reis wil gaan bezoeken. “Ze zullen voor mijn transport naar hun stad betalen en al mijn uitgaven tijdens mijn verblijf. En…ze moeten genereus zijn”, stond er naar verluidt in het bericht.

Rijk

Maar dat is nog niet alles: verder moeten de jongens (om in aanmerking te kunnen komen) er goed uitzien, jonger zijn dan 30 en jonger dan 1.75, en uiteraard rijk. “In ruil daarvoor krijgen ze een hele nacht met mij, mijn onverdeelde aandacht en de kans om te pronken met een beeldschoon meisje”. De 19-jarige is met andere woorden van plan om met seks haar reis te financieren.

Eerste keer?

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke oproep opduikt. De rugzaktoeriste zegt dat ze deze methode al eerder heeft toegepast om het oosten van China te ontdekken en dat ze nu hetzelfde wil doen om de rest van haar land te kunnen zien. Ze heeft naar eigen zeggen onvoldoende financiële middelen om op de traditionele manier te kunnen reizen.

Haar oproepje op Weibo heeft haar ook heel wat forse kritiek opgeleverd. Want sommige gebruikers omschrijven het als prostitutie. De tiener zelf ziet echter het probleem niet van haar plan. “Het is een beetje zoals liften. Niets om je voor te schamen”.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.