seks om reis te betalen

Seks om je reis te bekostigen

Op reis gaan is leuk, maar kost geld. Iets waar de meeste studenten niet zoveel van hebben. Een Chinese tiener bedacht daarom een nieuwe invulling voor het begrip ‘werkvakantie’.

Ze deed via de Chinese social media kanalen een oproep voor tijdelijke vriendjes die haar reis willen bekostigen in ruil voor seks. Volgens Shanghiist.com gaat het echter om een hoax.

Tijdelijke vriendjes

Ju Peng, een jonge vrouw uit Shanghai plaatste de advertentie op de Chinese sociaalnetwerksite Weibo. Ze maakte daar bekend dat ze zocht naar ‘tijdelijke vriendjes’ in de steden die ze op haar reis wil gaan bezoeken. “Ze zullen voor mijn transport naar hun stad betalen en al mijn uitgaven tijdens mijn verblijf. En…ze moeten genereus zijn”, stond er naar verluidt in het bericht.

Rijk

Maar dat is nog niet alles: verder moeten de jongens (om in aanmerking te kunnen komen) er goed uitzien, jonger zijn dan 30 en jonger dan 1.75, en uiteraard rijk. “In ruil daarvoor krijgen ze een hele nacht met mij, mijn onverdeelde aandacht en de kans om te pronken met een beeldschoon meisje”. De 19-jarige is met andere woorden van plan om met seks haar reis te financieren.

Eerste keer?

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke oproep opduikt. De rugzaktoeriste zegt dat ze deze methode al eerder heeft toegepast om het oosten van China te ontdekken en dat ze nu hetzelfde wil doen om de rest van haar land te kunnen zien. Ze heeft naar eigen zeggen onvoldoende financiële middelen om op de traditionele manier te kunnen reizen.

Haar oproepje op Weibo heeft haar ook heel wat forse kritiek opgeleverd. Want sommige gebruikers omschrijven het als prostitutie. De tiener zelf ziet echter het probleem niet van haar plan. “Het is een beetje zoals liften. Niets om je voor te schamen”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!