eerste date verschillen

Seks of lange relatie: 5 signalen van je date

Of je nu op zoek bent naar de ware liefde of een onenightstand, er zijn tegenwoordig genoeg apps om de juiste persoon te vinden. Het is wel belangrijk om allebei op dezelfde golflengte te zitten. Wat als je date enkel geïnteresseerd is in seks en jij eerder een lange relatie voor ogen hebt? Dan zijn dit de vijf signalen om in de gaten te houden.

1. De gesprekken draaien alleen maar om seks

Schunnige mopjes en seksueel getinte vragen domineren alle gesprekken? Dan heb je prijs. Als deze persoon alleen over seks praat, is dat waarschijnlijk ook zijn/haar enige interesse. Is dit niet wat je zoekt, dan kan je maar beter iemand anders zoeken.

2. De eerste date vindt thuis plaats

Bij een eerste date denken de meesten aan de bioscoop of een cafeetje. Onmiddellijk thuis afspreken bij de persoon heeft natuurlijk wel zijn voordelen, maar dan is het ook erg duidelijk wat de intenties zijn.

3. Je date wil toegang tot je sociale media

Als hij/zij je meteen vraagt naar al je sociale media-accounts, wil de persoon je waarschijnlijk niet echt leren kennen. Je toekomstige date is op zoek naar meer foto’s om een duidelijk beeld te krijgen over je lichaam. Als iemand voornamelijk geïnteresseerd is in je uiterlijk gaat het negen van de tien keer om seks.

4. Je date kan zijn/haar handen niet van je afhouden

Niks mis met wat seksuele aantrekkingskracht, maar als dat niet is waarom je op date bent, is het een duidelijke rode vlag. Het is belangrijk dat hij/zij je niet ongemakkelijk laat voelen. Hier en daar eens een aanraking is oké, maar het mag niet te veel zijn. Dan heeft de persoon met je afgesproken om één reden.

5. Je date wil onmiddellijk afspreken

Leer je elkaar kennen via een datingapp en wil hij/zij dezelfde dag nog afspreken, dan is de kans groot dat het enkel voor seks is. Dat hoeft niet per se zo te zijn, maar gaat het gesprek dan voornamelijk over seks, dan is het wel redelijk duidelijk waar je avond zal eindigen.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.