Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
eerste date verschillen
17 augustus 2018

Seks of lange relatie: 5 signalen van je date

Of je nu op zoek bent naar de ware liefde of een onenightstand, er zijn tegenwoordig genoeg apps om de juiste persoon te vinden. Het is wel belangrijk om allebei op dezelfde golflengte te zitten. Wat als je date enkel geïnteresseerd is in seks en jij eerder een lange relatie voor ogen hebt? Dan zijn dit de vijf signalen om in de gaten te houden.

1. De gesprekken draaien alleen maar om seks

Schunnige mopjes en seksueel getinte vragen domineren alle gesprekken? Dan heb je prijs. Als deze persoon alleen over seks praat, is dat waarschijnlijk ook zijn/haar enige interesse. Is dit niet wat je zoekt, dan kan je maar beter iemand anders zoeken.

2. De eerste date vindt thuis plaats

Bij een eerste date denken de meesten aan de bioscoop of een cafeetje. Onmiddellijk thuis afspreken bij de persoon heeft natuurlijk wel zijn voordelen, maar dan is het ook erg duidelijk wat de intenties zijn.

3. Je date wil toegang tot je sociale media

Als hij/zij je meteen vraagt naar al je sociale media-accounts, wil de persoon je waarschijnlijk niet echt leren kennen. Je toekomstige date is op zoek naar meer foto’s om een duidelijk beeld te krijgen over je lichaam. Als iemand voornamelijk geïnteresseerd is in je uiterlijk gaat het negen van de tien keer om seks.

4. Je date kan zijn/haar handen niet van je afhouden

Niks mis met wat seksuele aantrekkingskracht, maar als dat niet is waarom je op date bent, is het een duidelijke rode vlag. Het is belangrijk dat hij/zij je niet ongemakkelijk laat voelen. Hier en daar eens een aanraking is oké, maar het mag niet te veel zijn. Dan heeft de persoon met je afgesproken om één reden.

5. Je date wil onmiddellijk afspreken

Leer je elkaar kennen via een datingapp en wil hij/zij dezelfde dag nog afspreken, dan is de kans groot dat het enkel voor seks is. Dat hoeft niet per se zo te zijn, maar gaat het gesprek dan voornamelijk over seks, dan is het wel redelijk duidelijk waar je avond zal eindigen.

Bron: Metro

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie