onenightstand seks singles

Seks met die leuke date: je verbrandt er zoveel calorieën mee

Lekker aan het daten geslagen nu het nieuwe jaar is aangebroken? Voor je het weet ben je beland in een one-night-stand of zelfs more-night-stands als dit exemplaar leuker dan leuk blijkt te zijn! Behalve dat seks een leuk tijdverdrijf is, verbrand je er ook nog eens lekker wat calorieën mee.

Calculator

Natuurlijk is het wel zo handig om te weten hoeveel calorieën dan. Zeker wanneer er op je lijstje met goede voornemens ook staat dat je graag een paar pondjes wilt afvallen dit jaar ? . Een handige calculator berekent wat de vrijpartij naast het collectieve hoogtepunt nog oplevert.

Standjes doorgeven

Het enige wat je moet doen is surfen naar de site van Superdrug Online Doctor. Daar moet je je eigen gewicht en dat van je bedpartner ingeven. Vervolgens selecteer je het juiste standje en duid je aan hoeveel tijd jullie er aan gespendeerd hebben. De bronstige doorzetters onder ons moeten overigens niet wanhopen, ze kunnen ook meerdere standjes kiezen.

Calorieën

Als je hoopt dat een avontuurtje je sportsessie al vervangt, moeten we je trouwens teleurstellen. Een koppel van pakweg 70 kilo dat zich 10 minuten met het missionarisstandje bezighoudt, verbrandt amper 15 tot 40 calorieën.

Kamasutra

Het goede nieuws: des te avontuurlijker je gaat, hoe meer calorieën je verbrandt. Wie dus ook aan zijn lijn denkt, neemt er dus beter de Kamasutra bij om enkele uitdagende standjes uit te testen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.