seks nieuwe buren

Seks met de nieuwe buren iets voor jou?

Je hebt het vast wel meegekregen. Er is een nieuwe serie op TV Nieuwe Buren genaamd naar de gelijknamige thriller van Saskia Noort. Katja Römer—Schuurman speelt met manlief Thijs in combinatie met Daan Schuurmans en zijn vrouw Bracha van Doesburg. In het echte leven ook setjes, om misverstanden te voorkomen. In de serie draait het om intriges, seks en bedrog. Met de nieuwe buren welteverstaan.

Swingen

Een van de elementen in de serie is het thema swingen. Oftewel partnerruil. Katja doet het uiteindelijk met Daan en Bracha deelt de lakens met Thijs. Het belooft een kijkcijfer hit te worden, niet in de eerste plaatst door de cast maar natuurlijk ook omdat er een pittige dosis seks in voorkomt. Daarvoor gaan wij Nederlanders doorgaans graag voor de buis zitten.

Parenclub

Vorige week vrijdagavond zat de hele cast bij Umberto aan tafel om de serie te promoten. Kennelijk was dat niet voldoende. Om het thema nog wat pikanter te maken waren er ook twee heuse swingers uitgenodigd om te vertellen wat er zoal gebeurt in een parenclub. Nu kunnen we ons daar allemaal wel wat bij voorstellen en echt veel zinnigs kwam er dan ook niet uit. De man in kwestie bleef maar herhalen dat hij al jaren ‘in the business’ zat en in de club werkte van zijn zwager. Zijn partner, de vrouw, zat er toch enigszins ongemakkelijk bij en reageerde wat schaapachtig op het commentaar van Goedele Liekens. Tot zover de openbaringen van de parenclub.

Singles en seks

Na de uitzending vroeg ik me af of er veel singles zijn die een parenclub bezoeken? Seks is daar natuurlijk wel a la minute verkrijgbaar en het scheelt een bezoekje aan de kroeg om te kijken of daar een lekkere one-night-stand rondloopt. Zouden zij in zijn voor een triootje met de aantrekkelijke nieuwe buren of is dat toch een brug te ver? Misschien dat we er binnenkort maar eens een nieuw onderzoekje aan wijden. Toch wel interessant om te kijken hoe singles zich in deze scene bewegen. Wil je er nu al iets over kwijt, reageer gerust!

Gluren bij de nieuwe buren, dat doe je dus voortaan op zaterdagavond om 23.00 op RTL4.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.