seks eerste date

Seks in cijfers

Wist je dat bijna 70 procent van de singles intimiteiten als tongzoenen, friemelen of direct met elkaar het bed in duiken volstrekt acceptabel vinden bij een geslaagde eerste date? De single van nu laat er namelijk beslist geen gras over groeien zodra de vonk is overgeslagen! Ruim de helft van de 402 ondervraagden heeft zelfs wel eens seks gehad na een eerste afspraakje.

Seks in cijfers

Handdruk ouderwets

Overgaan tot intimiteiten met iemand die je nauwelijks kent maar waarmee het wel klikt is bij de single dus volkomen ingeburgerd. Interessant is te noemen dat de ouderwetse handdruk min of meer heeft afgedaan. Slechts 3 procent neemt na een geslaagde date op deze manier nog afscheid van elkaar. Bij zo’n 27 procent kan er nog wel een kusje op de wang vanaf. Ruim een derde van de singles zegt dat tongzoenen er zeker in zit en 17 procent friemelt en frunnikt er daarnaast lustig op los. Een zelfde percentage neemt de verovering lekker mee naar huis om vervolgens het bed in te duiken.

Seks in de praktijk

Voor 35 procent van de singles is seks na een eerste afspraakje geen incidentele gebeurtenis maar een geregeld terugkomend fenomeen. Een goede voorbereiding lijkt daarom het halve werk. Toch schort het daar nog wel eens aan. Slechts 24 procent heeft namelijk altijd een condoom op zak.

Ongewenste intimiteiten M/V

Voor bijna 20 procent van de singles leidt een eerste date wel eens tot ongewenste intimiteiten. De handelingen variëren van herhaaldelijk verbale insinuaties tot en met het doordrukken van seks. Opmerkelijk genoeg zijn het niet alleen vrouwen die hiermee te kampen hebben. Ook mannen geven aan last te hebben van ongewenste handtastelijkheden.

Grijpgrage handjes

Hoewel het in 14 procent van de gevallen nog altijd om vrouwen gaat die te maken krijgen met grijpgrage handjes, blijken mannen na een eerste date ook niet meer gevrijwaard van ongewenste intimiteiten. Zo’n 5 procent van hen zegt hier namelijk net zo goed ervaring mee te hebben. Zij klagen veelal over ongevraagde tongzoenen, billen knijpen en brutale handtastelijkheden in de erogene zone. De mannen maken het overigens bonter dan de vrouwen want de heren maken zich niet alleen schuldig aan het ongevraagd betasten van billen, borsten of erogene zones, zij pogen ook nogal eens om de seks er door te drukken.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.