seks vragen

Seks groter gemis dan liefde

De single ladies van ons buurland België zijn niet zo happy. Als vrijgezel missen ze niet zozeer de liefde maar wel de seks zo blijkt uit een enquête van het blad Flair. Bijna de helft gaf aan vooral de seks te missen nu ze geen relatie hebben.

Weinig happy singles

Aanleiding van de enquête waren de cijfers over het aantal singles in België. Meer dan 40% van de bevolking gaat alleen door het leven. Flair besloot daarom om 1500 alleenstaande  vrouwen te bevragen over de kwaliteit van hun leven. De cijfers die in vier delen worden onthuld, liegen er niet om. Ruim 72% van de deelneemsters vindt het oké om even single te zijn, maar staat wel open voor een relatie. Bij een kleine 21% is het geduld op: zij willen dat de ware zich dus snel aandient. De happy singles zijn in de minderheid. Amper 7% van de dames omschrijft zich zo.

Seks groot gemis

Bijna de helft van de ondervraagden geeft aan dat ze seks missen. Maar onenightstands zijn niks voor de Belgische single. 71% vindt het concept van ‘Friends with benefits’ maar niets. Zo’n 37% heeft weleens een onenightstand, maar vindt dat niets in vergelijking met seks met een vaste partner. Opvallend is dat seks vaker wordt genoemd als gemis dan het gevoel niet geliefd te zijn.

Bron: Zita.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.