Seks hebben op bijzondere plaatsen, daarvan weten we dat het de spanning nog meer opdrijft. Soms kun je met je date of met je vriend niet naar huis, dus dan moet je wat anders bedenken. Bijvoorbeeld op de achterbank van je auto. Maar wat ook gebeurt is dat je wel gewoon naar huis kunt en dat je vrouw op je staat te wachten in een nieuw setje. Blijkbaar kun je daar zo opgewonden van raken, dat je vergeet dat je baby nog achter in de koude auto in het kinderzitje zit. Om de rillingen van te krijgen.

Seks doet bestaan kind vergeten

Volgens de krant Gwinnett Daily Post hadden Thomas Cope (23) en Katrina Marie Norman (32) seks in hun huis in Snellville, Georgia. Ze waren in hun hitsigheid helemaal hun kind vergeten uit de auto te halen na het boodschappen doen. Het kind werd wel op een bizarre manier ontdekt. Een lid van de dierenbescherming beantwoordde een oproep. Er zou een huilend dier in de auto van het koppel zitten. De dierenvriend ging een kijkje nemen en merkte het voertuig voor de deur van het koppel op met een open raampje. Toen hij naar binnen gluurde, zag hij de huilende baby liggen waarop hij meteen de lokale politie verwittigde.

Vrouw droeg slechts een niemendalletje

Agenten klopten aan maar het bleef een tijdje stil. Pas na een paar minuten ging de deur open en stond Katrina in een klein stukje textiel de agenten te woord in de vrieskou. “Ik vroeg haar waarom ze niet meteen kwam opendoen en waarom haar baby alleen in de auto lag”, aldus agent K.D. Adams. “Daarop wees ze naar haar outfit en toen ik haar vroeg wat dat betekende, zag ik wat ze droeg. Onder een deken merkte ik haar niemendalletje op.”

Vrouw had verrassing voor man in petto

Haar partner Cope kwam op zijn beurt te voorschijn en verklaarde dat hij net boodschappen was gaan doen en Norman een verrassing voor hem in petto had. Ze wachtte hem op in de roze lingerie waarop hij zijn kind vergat in de ijskoude wagen. Erg lang lag de baby er niet volgens de Amerikaan en volgens hem hadden ze het ook nog niet gedaan. Hij had zijn geliefde even de wacht aangezegd en haar verplicht om rustig te blijven wachten. Hij zou dan snel hun kind uit de wagen halen. Snel was de volgens de agenten dan weer een relatief begrip. Ze moesten wel 15 minuten wachten alvorens de gesloten voordeur openging. “De wachttijd en hun verschijning hadden er alle schijn van dat ze seks hadden en hun baby alleen hadden achtergelaten in de wagen”, aldus de agenten.

Ouderschap over kinderen kwijt

De vraag is nog maar of de baby in huis zoveel beter af was. Het leek er wel een stort en de kinderkamer lag bezaaid met uitwerpselen van dieren. Volgens de autoriteiten was het huis ‘niet veilig’ voor kinderen. De baby, geboren in 2014 en de twee oudere kinderen, geboren in 2005 en 2007 werden door de staat opgevangen. De hitsige ouders zijn het ouderschap over hun drie kinderen kwijt.

Dan ben je geen kinderen waard

Dit verhaal is echt bizar. Het kan zijn dat je zo opgewonden bent dat je bijna niet van elkaar kunt afblijven. Dat kan en dat is voor een nieuwe relatie ook goed denkbaar. Maar dat je zo hitsig lijkt te zijn dat je het bestaan van je kinderen vergeet, dan ben je echt niet goed bezig. Zeker niet in de situatie zoals hierboven beschreven is. Dan ben je die kinderen niet waard. Ik kan me niet voorstellen dat mensen zo zijn. Mogelijk is de enige terechtstelling hier dat dergelijke mensen gesteriliseerd moeten worden zodat ze niet nog meer kinderen op de wereld kunnen brengen. Mogelijk haalt dergelijke handeling ook de seksdrive naar beneden.